Toista tulin taas. Kivaa oli, kiinnitin huomiota lasten kirjoittamiseen tai sen puutteisiin kuten alaopettajan tuleekin. Nuo ovat kylla viela niin pienia, etta eipa siina kirjoittamisen valvonnassa juuri muuta tekemista olekaan. Kotomaassa kun olen tottunut hieman vanhempiin lapsiin. Silloin keskittymiseni kirjoittamisessa keskittyy aikalailla sisaltoon. Eli ihan jokaista t-viivaa en ala teksteista kylla kyttailemaan. Siksipa mieluiten niita esiteineja kaitsenkin. Nykyaan kuitenkin tekstit kirjoitetaan paa-asiassa koneella, ja tiedin kylla herjaa tekstinkasittelijaa Iki Kiannolta pollitylla punaisella viivalla heti jos lipsutaan vaarinkiroituksen puolelle, paitsi tietysti naissa blogi- ynna muilla shittichattisivuilla. Eli ennemmin hyva tarina kuin pari liuskaa insinoorikielta siita kuinka jaakaapissa palaa valo.

Normaalisti en tahan ryhtyisi (enpa), mutta valilla on mukava repia tekstia kappaleiksi ja tehda itsekin oletuksia toisen paan sisallosta:

Siella oli joku ilmeisen punavihersokea avautunut oikein tosissaan edelliseen kirjoitukseeni. Hyva jos riittaa tunteenpaloa! Kunnioitettavaa. Tassa kuitenkin pieni ajatuksen aihe sinne jonnekin: Mitapa jos maksaisin kouluttamattomalle puutarhuripariskunnalle vaikkapa kaksinkertaista palkkaa? Sehan olisi sitten saman verran mita takalaisen korkeakoulun kaynyt virastoheebo saa. Vahan niinkuin Suuresssa ja Mahtavassa aikanaan, eli arbuusinmyyjalle ja aivokirurgille sama liksa. Tarpeensa mukaan. P. ja S. eivat varmaankaan hinnoittelisi meidan lahdettya itseaan pahasti pihalle tyomarkkinoilla seuraavaa pestiaan etsiessa? Eivathan? Mutta eipa talla mitaan merkitysta pohjoisiin nakokulmiin ole. Jos suhtautuu tyonantajalta varastamiseen ymmartaen kannattaa varmaan tulla sitten vaikka tanne. Taalla sita paasee toteuttamaan muutenkin kuin pelkkien kuppaisten A-nelkkujen verran. Voi saada vaikka oman traktorin jos on oikein taitava. Vai harmittaako nyt se, etta duunin varastohuoneesta joku muu oli ehtinyt nyysia sen dataprojektorin lampun?

Kusi on siis noussut meikalaiselle paahan? Vaarin. Se on ollut siella jo pitkan aikaa ennen tanne tuloa. P. & S. eivat varmaankaan paase juu elamassaan lomamatkalle. Olen tosi pahoillani etta mina paasen. Heidan paa-asiallinen hiilihydraatin lahteensa on maissipuuro. Olen edelleen tosi pahoillani jatkaessani n leivansyontia. Laitanpa joskus ihan kahta sarvintakin sinne sampylan valiin. Juon jopa viskia, sikaporvari kun olen. Naiden valiin jattaminen auttaisi tata maata miten? Tiedatko muuten mita ihmiset tekevat takalaisissa kylissa varkaalle? Ne saattavat tappaa sen paljain kasin. Koyha tietaa mielta tuntuu kun omaisuutta varastetaan.

Jos taalla tehtavalla tyolla ei siis ole merkitysta, niin eiko se johda siihen johtopaatokseen etta antaa takalaisten vaan rypea omissa liemissaan? Eiko se ole jonkinsortin darwinismia ja jopa ihmisvihaa? Linkolan Penttiko se siella nappailee? Maininta julkisista varoista ja niiden kayttamisesta meidan loobailuun kielii verotukseen pettyneesta ihmispolosta. "Sinne niita verorahoja syydetaan hukkaan kaiken maailman neekereiden kaitsijoille kun omissa nurkissakin olisi tekemista..." Ja sita rataako? En taidakaan olla rasistisine ajatuksineni ihan yksin.

Oho, nyt loppuu taas nettiaika. Enpas tuhlaakaan enempaa verorahojanne nettikahvilanpitajalle (joka on paikallinen yksityisyrittaja) vaan lahden tasta lukemaan muutaman Ave Marian. Ihan vaan katuakseni.