Onpas outo paikka. Vakituinen nettikahvilani paivittaa laitteistojaan, joten jouduin evakkoon tanne toiselle puolelle kaupunkia. Arsyttava mesta, eivat myy aikaa kayton mukaan vaan etukateen. Ja vain vartiksi kerrallaan. Otin saman tien tunnin. Saa nahda heittako kone mut ulos juuri "laheta"-vaiheessa.

Taalla nyt ei ole taaskaan mitaan ihmeellista tapahtunut. Emppa on Nkotakhotassa taman viikon (orpojen auttamisohjelmaa suunnittelemassa. Ei ole sen alaa, mutta kun maarataan niin silloin mennaan. Se ei kerinnyt aihetta kasittelevaan koulutukseenkaan kun oltiin Kapissa. Empan jaostopaallikko koitti sanoa isommalle viskaalille etta eihan sinne lahtemisessa ole mitaan jarkea em. syista, mutta ilmeisesti isompi pamppu koki asian varpailleen astumisena. Eli ei siinakaan organisaatiossa aina jarki paljon paina. Missahan olen moista nahnyt ennen...? *virnu*)

Laskuja olen maksellut, Empan rahoilla. Taalla on hienoa maksaa laskuja, silla ne pitaa maksaa nimen omaan siihen byrooseen joka laskun onlahettanyt. Ei maksuautomaatteja. Ostin taas myos kuntosalikortin. Aion keskittya tassa kuussa pohkeisiini, jotka ovat ainoa kehittamista vailla oleva paikka jumalaisessa vartalossani. Taas meni palvelusvaen palkka and something, ja taas siita tuli huono omatunto. Samoin kuin auton tankkaamisesta piri pintaan. Eihan auto toki liiku ilman bensaa, mutta puutarhurin kuukausipalkka tankillisesta on aika overi ajatus. Tankkaamisella tarkoitan tottakai tankkauttamista, taalla kun ei itse bensapumppuun tarvitse koskea. Tyovoimaa on gasoasemilla kaksi per pumppu ja muutama varalla. Olen torstaina menossa Empan luokse Nkotakhotaan, joka siis sijaitsee jarvella. Viimeksi ko. kylasta ei saatu bensaa, joten pelataan nyt varman paalle. Palveluammateista kun on puhe, niin mainitaan viela etta ravintoloissa seisoskelee yleensa yksi tarjoilija/poyta. Siinahan sitten lapioit chicken vindalootasi valvovan silman alla.

Sitten se stripaprinimi. Olen lueskellut Douglas Copelandin jPodia, ja sielta loytyi hassu idea. Stripparinimesi saat seuraavasti: Muistele makeinta sokeria sisaltavaa elintarviketta jota olet tanaan nauttinut ja se on siina. Itsehan olen tankotanssinimeltani Raffaello (ne kookospaallysteiset pienet valkoiset pallot joiden sisalla on joku manteli). Emppa on Strawberry Jam. Etta nimia vaan sitten kehiin ruipelot!

t: Rafa