Pahkasikahan se warthog tosiaan on. "Sopiiko manta paremmin etu-vai takakautta sylinteriin neiti Narvio?" Paretskoin paretskoi etta mokoman olin unohtanut. No, nytpahan on nahty sitten senkin kulttuurituoteen nimikkoelain. Sopii mielestani nimeksi paremmin kuin impala autolle.

Taalla viettelen hyppytuntia. Muksut opettelevat ranskaa tahollaan. Olen toivottavasti tulevassa luokassani. Ookoo muksuja ovat. Mitaan ihmeellista emme ole hommailleet, mita nyt pari tuntia kaikki vitoset rakentelivat legoista robotteja ynna muita kehittavia juttuja. Meteli ryhmatoita tehtaessa nayttaisi olevan universaali ilmio. Luokkatason britti miesope vaikuttaa mukavalta n. kolmekymppiselta jannulta, joka todisti vitsin "kyllahan tata opettajan hommaa tekisi mutta kun nuo lapset vahan hairitsevat tyontekoa" olevan myos universaali. Tulemme varmasti hyvin toimeen, vaikka taakkanahan mina tulen olemaan ainakin alkuun kun en mistaan mitaan viela tieda.

Nyt pitanee lahtea katsastamaan seuraavan tunnin kirjoitustehtavaa. Nailla oli viime viikko lomaa, joten luokan ope oli jattanyt ehdotukseksi "tehen voitte vaikka kirjoittaa tai piirtaa mita lomalla tapahtui..." Universaalius on paivan sana. Ehka kuitenkin kirjoitelmaksi vaikkapa "paivani vasempana kenkanani". Tai jotain.

Tiichur out.