Soijaa! Energiapatukkaa! Maltoa! Lisaa soijaa! Epamaaraisia pillereita! Ampulleja ja ruiskuja! Harmaata aluetta!

Olen pula-ajan Uhi.

Eli kavin katsastamassa Capital Hotelin kuntosalin. Silmaakaan rapayttamatta maksoin Empan rahoista 13500 paikallista kuukauden perhekortista. Sehan ei ole kuin 1500 enemman kuin palvelijakaksikon tienistit. Onko huono omatunto?

Vahan on. Mutta toisaalta. Taytyy sita kai itseakin ajatella.

Juoksumattoa ja raudan nostelua. Kivaa oli. Klubin jasenyyteen kuuluu myos uima-altaalla pulikointi seka kossikentat, joten onpahan nyt ainakin jotain tekemista rattopojalle paivisin kun vaimo pelastaa maailmaa.

Kiitosta vaan kommenteista. Uppsalan ekonomille terveisia. Zico on hyvissa kasissa, ja on kuulemma ihan normaalina. Eli komentaa ja muutenkin vetaa perus-maykkysettiaan.

Baa Baa-rosvot ja maskilaiset ovat kotokampilla. Loordi Stanleyn opuksesta ei ole hajuakaan. Kuten ei ole muuten siita Shit.What?Rollers.No?Yep.Shit-videokasetistakaan. Mutta sehan muistaakseni loytyykin jo devarina. Miten niin pitkat laina-ajat?

Tanaan on juhlapaiva kun paastaan kotiin. Luvassa on makaronilaatikkoa! Punajuurisalaattia taalta ei saa, mutta runsas ketsan lykkaaminen tullee korvaamaan puutteen.

Pitaisi talla viikolla kait kayda katsomassa Bishop MacKenzien koululla josko siella joku olisi paikalla jututettavaksi.

Mutta nyt taas protskujuomaa naamaan. Ja ehka vahan raejuustoa. Vapiskaa kynaniskat! No juu...