Koiran kanssa oltiin. Tai siis ukkeli oli mukanani silmällä pidettävänä. Hammastädille asia oli ihan ok. Ei hänkään ole nähnyt otusta pitkään aikaan. 

Pikku reikä ja pari pinnoitettavaa legoa löytyi suusta. Dentisti motkotti hammaslangan käytöstä. Sitten poistettiin hammaskiveä. Sitä irtoilee vieläkin suuhun. Täytyy myöntää, että hampaat tuntuvat ihan eriltä hoidon jäljiltä. Tiistaina menen paikkuulle ja massattavaksi. Saisihan sitä kai useamminkin käydä tarkistuttamassa puruvehkeitään. Mutta kun ei ole särkenyt eikä mitään.

Kävin myös katsomassa kaveria ja perhettään, joka kuukausi sitten lisääntyi nelihenkiseksi. Tai oikeastaan viisi henkiseksi. Pitäähän koirakin laskea. Vauva oli ihan vauvan näköinen, joten ihan ookoo sielläkin. Sain myös makaronilaatikkoa, jätskiä ja mansikoita. Hyvä reissu siis.

Kotiin ajelin pikkuteitä pitkin rokki soiden ja maisemia katsellen. Koira haisi vieressä, joten ikkunakin oli levällään. Hienoja maisemia. Dogi alkaa olemaan ok. Nuutunut vielä, mutta muuten pelikunnossa.

Huomenna viimeinen rokotetabu naamariin. Alkaa olemaan lähtötunnelmia.