Ihan alkuun pitää taas kiittää ESKOMia load sheddingistä. Jäi eilen brömbröm-kisa Känädästa/potkupallopeli Alpeilta näkemättä. Eipä sillä että kummatkaan niin olisivat kiinnostaneet, mutta jälkikäteen ajateltuna olisi ollut kiva nähdä livenä PR-värillisen rysäyttävän Räkänokan takakonttiin ja kuulla siitä seuranneet Lewisin puolustelut lontoonkielisessä kisalähetyksessä. No, onneksi on juutuub.

Surseenpeti. Oli Lukas Podolski merkittynä ensimmäisessä veikkausversiossa. Nyt kun Gomez tuhlaili kärjessä yhden pelin, saanee Podolski paikan kärjestä Klosen viereltä seuraaviin matseihin. No, ei voi enää mitään.

Eilinen meni vähän ohi. Oltiin juhlistamassa Empan jengin kunniakasta 0-6 tappiota. Ja ihan kunnolla oltiinkin. Rantauduttiin kotiin siinä viisi a.m. Paljon oli taas baareissa väkeä, jotka syystä tai toisesta olisivat halunneet puhelinnumeroa tms. Seurueemme naispuoliset saivat osakseen varsin innokasta lähentymistä. Ja ei. Ei mennyt millään jakeluun että "Se on naimisissa, ja vaikka sen aviomies ei täällä olekaan niin ei sittenkään..." "Where is the husband? Let her deside herself. If husband is not here, I'm sure she'll fancy me. Bad husband..." Alkaa valkenemaan miksi se HIV oikeasti on täällä niin laajalle levinnyt jutska.

Ja editinä pitää taas sanoa että ei jumalauta! Lehdessä on juttu kahdesta jampsterista, jotka ovat Salimassa jääneet kiinni viiden fillarin varastamisesta. Yhdestä pyörästä voi saada 8 vuotta kovennetulla työllä. Niinpä näitä uhkaa nyt NELJÄNKYMMENEN vuoden vankeus... Ja edelleen pedofiliasta voi selvitä suurinpiirtein nuhteilla.

Samassa lehdessä Bingu sanoo ettei Sec. 65 toteudu ennen ensi vuoden vaaleja... Eli hyvästi vaan tämänkin vuoden budjetti. Mä en taas jaksa/kestä. Kansainvälinen lehdistö/African economic forum/donorit ovat jo alkaneet kysellä presidentiltä että mitvit siellä Malawissa tapahtuu? Alkaa olemaan kuulemma rahoittajilla mietinnässä että voiko sinne enää fyrkkaa antaa. Herra oli vastannut Cape Townissa kysymyksiin sanomalla että "En se mä ole, se on toi Muluzi." Ja edelleen: Se Muluzi olisi valtaan päästessään varmasti vielä pahempi. Tänään Muluzi sanoo lehdessä "Bingu fears me". Aika säämies-Pasanen. "Äijä pelkää mua..."

Mutta hei! Eilen aloittivat täällä väestönlaskennan! Pitäisi olla homman paketissa kolmen viikon kuluttua. Eli jotain edistystäkin tapahtuu. 

Kuolemanlohkon avausta odotellessa.