Emppa kehoitti kertomaan tämän...

Meikäläisestähän on siis tullut varsinainen urheiluhullu täällä ollessa, toisin sanoen ramppaan alvariinsa salilla, lähinnä sauna mielessäni. En todellakaan ole ainoa mzungu joka paikkaa läsnäolollaan rumentaa.

Henkilökuntaa ko. gymillä piisaa. On asiallista vastaanottotätiä, wanna-be Rihannaa (toinen respan eukko joka mielestään osaa laulaa hyvin korkealta ja kovaa), personal traineria (kaveri jonka käsitys hyvästä kunnosta on sata penkkiin ja haukkarit päälle) ja päälle parturi-kampaamon likkalauma. Näiden lisäksi siellä on myös häiritsevä siivoojajannu.

Ei riitä että tälle kaverille pitäisi joka kerta jutella salin puolella, kuolan valuessa juoksumaton kuudennen kilometrin kohdalla. Ehei. Tämä kaveri tunkee itsensä joka Jumalan kerta luuttuamaan pukuhuoneen lattiaa kun meikäläisen on aika mennä suihkuun. Tai sitten hänen on ihan pakko juuri sillä hetkellä tulla locker roomiin kiillottelemaan piraatti-Adidaksiaan. Pari kertaa olen kuullut jätkän kysyvän pukkarissa olijoilta että onko se white guy tuolla suihkussa? Sitten kun astelen jumalainen kroppani suihkusaippuan jäljiltä kiiltävän puhtaana pukuhuoneen puolelle tuotantolaitoksia kuivailemaan, tämä jannu kyyläilee valkoista lihaani milloin peilistä, milloin ihan suoraan toljottaen.

Okei. Toden sanoakseni käyn kyllä aika avoimesti suihkussa hikoilun jälkeen, ihan niinkuin olen säbä/lätkäreenien jälkeen oppinut tekemään. Se ei ole kovin tavallista täällä. Aika monet urheilijat painelevat reenin jälkeen niine hikineen suoraan autoon. Jätkä lähtee kopista pois jos suihkuun on menossa musta mies... Muiden valkoisten tuijottelua en ole vielä huomannut.

No. Kukkikoon.

Tein tänään rosollia. Normisatsin. Ehkä se on jo torstaina syöty. "Tupa haisee bluussilta..." Kylkiäisenä jääkaapissa on melkein puolitoista kiloa tanskalaistyylistä kinkkua, joka kyllä vähän kärsii Heinzin sinapista. Vielä kun jostain saisi Iisalmen jouluista ja rusinalimppua selkään niin voisi pitää pikkujoulua.