Elikkäs nyt on likka sitten liitetty kristilliseen seurakuntaankin. Ettei se taivasyksiö vaan menisi sivu suun... Ja ihan kirkossa. Kirkko tykkää siitä että sitä käytetään. Oli siinä meillä kohtaus ihan kuin "Kummisedästä". Moe Greeniä ei kuitenkaan niitattu seremonian aikana.

U A L ovat nimikirjaimet. Haluaako joku ostaa vokaalin? (Perkules. Huomasin vasta nyt että olisi pitänyt antaa kolmanneksi nimeksi joku Zelda tms. Silloin nuo nimikirjaimet olisivat täsmänneet Ulyanovsky Avtomobilny Zavodin  (Ульяновский Автомобильный Завод) kanssa.)

Voileipäkakkua vedin sellaisen ysi miikan arvoisesti.

Vieraslistaa laadittaessa todettiin että tulee aika paljon pientä väkeä. Jotenkin se todellisuus sitten kuitenkin pääsee aina iskemään vähän puun takaa. Joku voisi todeta että eläväiset olivat juhlat. Kiitos osallistuneille. Kuvasta ympyröidyt ihmiset voivat hakea kahvipaketin toimituksestamme.

Lankomiehelle pahoittelut vielä sen käden puolesta. Toivottavasti hoidit vammaa kylmällä. Ja toivottavasti tuli keksittyä tarpeeksi sankarillinen/säälittävä tarina.

Siinä tapahtumat lyhyesti. Sitten seuraa taas ihmettely: Minkä helevetin takia iltapulu seuraa jonkun saatanan "sisunautin" edesottamuksia? Joka ikunen päivä on kaverin lärvi nettisivun "kannessa". "Sisunautti Tim Kopra kävi paskalla avaruudessa- Kokkareista oli". Pöystin sanoin: "Toi on niin ysäriä." Oikeastaan se on niin kasariakin.

Ja miksi täällä joka paikassa mainostetaan englannin kielellä? Hyvin usein vielä väärin kirjoitetulla englannilla.

Jaha. Jos lähtisi sitten Pohjanmaalle haukkumaan painia ja pesistä.