Terveisiä Malawista.

Ukko nousee kohinalla rankingissa. Me like that a lot.

Saatiin sakemanneilta toinenkin ilostuttava tieto. Tai no, ilostuttava on väärä sana. Huvittava ehkä. Olivat germaanit saaneet tupaantuliaislahjaksi joltakulta pupujussin. B-Rabbit oli sitten pistetty asumaan kanataloon, omaan koppiin. Tämä luontokappale oli sitten päättänyt poistaa itsensä kanien geenipoolista murtautumalla häkistään ulos. On siinä varmaan ollut tyttösillä hauskaa jahdin ollessa parhaimmillaan. Kanien Darwin-palkinto täältä pupuvainaalle.

Tässä kuvaa tämän hetken kämpästä. Lasipöytiä on joo. Ihan perus-kerrostalokämppähän tää on, mitä nyt siivooja käy joka päivä ja pyykkejä ei tarvitse pestä itse. Eli palvelutalomeininkiä. Tuleekohan joku kohta syöttämään mulle mun LÄÄKKEET?

Parvekenäkymää. Kaiken kaikkiaan huomaa että Päiväntasaajalla ollaan. Vihreätä on.

Tämä on parvekkeelta uima-altaalle päin. Ihan käypänen lutakko on se. Lapsille löytyy toisaalta vähän matalampi versio. Kompoundilla on myös oma tenniskenttä, kuntosali ja kössihalli. Piti näistä otella kanssa kuvia, mutta:

Oltiin kiikkaamassa, noin viisi minuuttia. Sitten:

Tästä nyt ei oikein saa kuvaa siitä kuinka lujaa sitä vettä tulee kun sitä tulee. Sanotaanko että aika Mustanaamiosti kuitenkin. Meinattiin vähän kastua... Täällä on sadekausi alkamassa, ja sitä kestää kuukauden-pari. Että kohtahan luette sitten uutisia megatulvista.

Tänään mennään porukalla katsomaan taloja. Hoppas että jotain löytyy. Löppösellle vielä loppuun että tunge se posetiivi hanuriisi. Kyllä mä vielä jotain valitettavaakin keksin kunhan vaan ensin kotoudun.