Semmoinen meikäläisestä sitten tuli. Eli sain kuin sainkin kämppäni vuokrattua. Toivottavasti vuokralainen ei pistä sitä aivan morjenspaskaksi.

Täällä sitä ollaan taas. Matka meni olosuhteisiin nähden mukavasti (lentokoneen penkin eivät ole kylkiluuvammaiselle aivan Hästensin veroisia). Sain ensimmäistä kertaa oikein nukuttuakin Afrikan läpi. Lontoossa vähän tonkivat mun reppua kun oli unehtunut hammastahnat yms. sinne muun kaman joukkoon. Jonkin sortin aivovamman varmaan sain brittiläisen viihdekeskuksesta suoltuneen "Iron Man"-elokuvan takia. Hesus mitä huttua oli se.

English speaking modekin meni melko helposti päälle.

Yksissä yhdistetyissä tupareissa ja läksiäisissä kerittiin eilen jo olemaan. Samaltahan tuo meno siellä näytti. Eli ihan hauskaa oli.

Koirat seuraavat mua kuin hai laivaa. Vessaankaan ei saa mennä ilman että Tessa tulee oven taakse vahtimaan. Voihan se olla että klassisella lakanaköydellä suorittaisin "Kyllä lähtee"-tyylisen maastapaon vessan tuuletusikkunasta.

Autossa haisi tosiaankin kuollut hiiri. Nyt siellä haisee minttu-ilmanraikastimen ja kuolleen hiiren odöörin sekoitus. Jos mahdollista se on vielä karmeampi kuin alkuperäinen valkeakoski.

Ja mikäs päivitys se olisi jos ei politiikkaa/muita tapahtumia kertoilisi. Budjettia täällä ei olla saatu aikaan. Herra presidentti oli antanut eiliseen aikaa parlamentille. Jotkut MP:t sanoivat lehdessä että jos pressa malttaisi vielä viikon venata niin tää saataisiin kasaan. Herra pressa ei kait moiseen ole suostunut. Ainakin hän uhkasi käyttää vaikka armeijaa parlamentin tyhjentämiseen jos ei muu auta.

On päässyt ohi yksi huipea juttu. Vuonna 2007 malawin ylioppilaskokeet vuotivat ulos ennen aikojaan. Eli siis kysymykset olivat tiedossa kuukautta ennen exaameja. Paikalliset viranomaiset syyttivät Etelä-Afrikkalaista laput painanutta firmaa kolttosesta. Totuus oli kuitenkin se, että paperit maahan roudannut rekkakuski oli päättänyt tehdä itselleen tiliä pudottamalla matkalla muutaman lomakkeen tien varteen. Heh.

Viikon sisään Malawissa on päässyt tieliikenteessä hengestään 35 kansalaista. Yhden kuorma-auton kontolle meni näistä 30. Kuski olil ollut luonnollisesti tuhannen muusissa. Mikä tekee asiasta kiusallisemman on se, että safööri oli päässyt ennen onnettomuutta lahjomalla läpi kolmesta poliisin tiesulusta.

Jotta näin täällä taas. Vielä ei vituta. Katellaan tänään tuossa seitsemän aikaan uudestaan. Se alkaa meinaan potkupallon peluu tänään tuolla Englannissa.