Silmä näkee vaan ei tunne mitään.

Plus muuta Turun tautia.

Noin. Aloitetaan siitä lompakosta. Se oli ensmäisenä sotasuvena, Valko oli justiinsa saanut uudet valjaat, vehnän korsi oli kuin meren kaisla ja tähkä kuin pikkupojan nyrkki... Hjuu.

Tiistai-ilta. Siinä istuskelin olohuoneessa Bugolobissa. Oveen koputettiin ja uusi yövartija pyysi josko saisi pestä meidän auton? Sientä ja ämpäriä plus silleen?

No helvetti. Tottakai. E antoi kamat ja duunin perään syötävää ja juotavaa.

Siinä sitten viimeistelin kaikki todella tärkeät internet-juttuni olohuoneessa ja painuin petiin. Muistan (paranoidi olen. Siksi nämä jäävät päähän.) miettineeni että "no, jätän tän lompsani tähän tietokoneen päälle, lentolippujen kera. Tästä ne ainakin muistan ottaa mukaan. Normaalisti mä en tätä tee". En mä sentään ovenkahvoja kuutta kertaa käy renkkaamassa kun ulos lähden, kolme rundia riittää... You get the point.

Keskiviikko. Matkapäivä. Vaimo herää, kuten tavallista. 6:20.

Vähän ennen seitsemää oveen koputettaan. Yövartijahan se. "Pitäisi saada rätti. On toi aamukaste kastellut Pajeron." Rätti annetaan, ovi laitetaan kiinni mutta ei lukita. Vaimo tulee kahdeksi minuutiksi takaisin makuuhuonesiipeen (lue; käy raskautetuille tyypillisesti vielä pissalla)

Tän kahden minuutin aikana vartija sniikkaa sisään ja tempaa mun lompakon messiin.


Jätän kertomatta tunteistani......... Stanleyllä olisin sukelluspuvun tehnyt jos olisi sopivan väristä materiaalia löytänyt...


Ei. Ei ole muita vaihtoehtoja tekijäksi. Seurasi vartijafirman vuoropäälliköiden, sisäisen turvallisuuden pomojen yms. vierailuja ja vakuutteluja asian totisesta tutkimisesta. Juu juu. Etsittiin lompsaa henkilöstön kanssa, soitettiin vartijatoimistoon joo joo, viikon kurssi ja valmis oot. Eivät saaneet ko. yövartijaa neljään tuntiin kiinni. Jne.

Kaverin saalis: 110 taalaa. Riskit: No, vartsapomon ilmeestä näki, että ehkä nuhteet. Ja ei enää meillä duuniin. Siinä se. Valitettavaa on seurausten puute. Voi toki olla, että kaveri sai verokortin käteen. Epäilen kuitenkin.

Teoreettisesti vartija otti "kolme vuotta ugandalaisessa vankilassa"-riskin lompakon vuoksi.

Järki hoi!

Eikös ollutkin aika hyvin siistitty versio?

Hämähäkkimies: http://www.youtube.com/watch?v=j8zUMuuge1c