http://www.youtube.com/watch?v=0AN7cj3xc9M&feature=relmfu

 

Mitenkäs se kirjailija sanoikaan? "Elämässä oli keskipäivän tuntua"?

 

Kampalassa ollaan. Vaikealtahan se takaisin lähteminen tuntui. Kerta kerralta vaikeammalta jos rehellisiä ollaan. Tämä huolimatta torinaluspysäköinneistä, motarin kattamisista, hihamerkki-kausteista ja raiskareita puolustelevista FB-ryhmistä. Ne tärkeät asiat ovat kuitenkin jotain muita.

Töiden alkaminen veeharmitti ajatuksena. Kuitenkin paikan päälle päästyäni piti taas todeta, että ihan kivaahan siellä on. Varsinkin kun mua pidetään ilmeisesti ihan hyvänä sällinä. Tämä sen perusteella että aika luottamuksellista infoa olen saanut ugandalaisilta koulun sisäisistä suhteista. Koskapa nämä ovat confidentiaaleja juttuja, en niitä seuraavaa pohdintaa enempää:

Anglot ovat kotoisin puhtaasta luokkayhteiskunnasta ja tämä on heidän entinen siirtomaansa. Samaan syssyyn sanon kyllä myös sen, että kohtaamistani afrikkalaisista ugandalaiset ovat tähän mennessä eniten capable of vetämään melonin sieraimeensa.

On siitä noin kuuden sadan vuoden koloniaperinnöstä suomalaiselle joskus hyötyä...

Uutta kämppää ollaan katseltu ja ehkä yksi hyvä löydettykin. Tämä siis U:n tarhan aloittamisen tiimoilta. We'll see.

Päätän kuvilla ja toisella linkillä, jolla koitan todistella, että ei tässä vielä ihan olla pystyyn kuoltu (seuraava pysäkki: Harrikka ja tatuointi):

Kylpyvaahtoparta-akkajugurttia? (Jäi muuten Käpylään Musta Leima ja Kallen mätitahnat. Syökää pois. Korvaavat hoidettiin Seutulasta, juustot meille ja tahnat ruattalaiselle. Näkkileipä kiloni on kanssa jo huvennut. "Syökää sokerit pois pojat. Me uidaan tuossa joessa vielä., eli eihän se tässä kosteudessa kutiaan kauan pidä.)

Joo-o. Lunta se oli.

Sininen ja valkoinen...

...Juu juu.

Ukkeli. Vanhahan Zico jo on. Siitä huolimatta tunsi se, nuoli ja kaikkea. Vähän kuuro ja vähän sokea, kumpaakaan ei kokonaan. Ei kipuja, ei kärsimyksiä. 16 vuotta on pitkä jenka mäykylle. Kymmenen viikkoa ja taas nähdään...

Pääjalkalumiukko.

Ja se linkki: Uutta Ministryä olkaa hyvä:

http://www.youtube.com/watch?v=A-ADkg4APlg