Mitaan kauhean uutta ei tanaan ole kirjoitettavaksi. Niinpa ajattelin takertua vihdoinkin naihin paikallisiin kauppojen ym. firmojen nimiin.

Viikonloppuna jarvelta kotiinpain ajellessamme ohitimme muutaman aika nerokkaan nimisen mestan. Usein nama liikkeet ottavat nimeensa jonkin sortin uskonnollisen fraasin, ilmeisesti Herralta suojelusta pyytaakseen mutta myos haaliakseen uskonveljia- ja siskoja asiakkaikseen. Mitaan muuta syyta en nae God be with us- autokorjaamon nimivalinnalle. Tokihan se voi viitata korjausten laatuunkin...

Jesus Christ Redemption Minimarkethan onkin jo tullut mainittua, samoin kuin So what?-kapakka. Turhan hienoa menoa ei varmaankaan ole luvassa Drink & Drop-baarissa. Ja hataisen sielun ei kannata menna Slow but Sure Supermarkettiin. Happy Hangover voi taas olla jonain sunnuntaiaamuna ihan kelpo paikka.

Joskus pistaa mietityttamaan malawilaisten aly/huumorintaju naissa nimiasioissa. Silkkaa idiotismia/neroutta on nimittain antaa puusepanverstaalle nimeksi Uncle Tom's Cabin. Veikkaan neroutta. Toinen tahan sarjaan kuulunut, nyttemmin jo purettu vaneriseinainen baari torialueella Lilongwe-joen rannalta oli Liverside Bar. Mika teki tasta nimesta viela hammentavamman oli se, etta malawilaisilla menevat englannin kielessa usein R ja L-kirjaimet sekaisin. Kyseessa saattoi siis olla ihan silkka kielilapsus. Jos se taas oli tehty tahallaan, oli nimi mielestani jonkin kirjallisuuden Njassamaa-palkinnon arvoinen.

Hautauspalveluja taalla tarjoavat mm. perus-Pearly Gate Funerals ja kaikessa ajattelemattomuudessaan Relief Funeral Home, joka tuo nimellaan mieleen lahinna Kummelin "Perintoa odotellessa"-sketsin. "Thank God the fucker eventually died!"

Nyt ei tule taas muita mieleen. Taytynee jatkaa kerailya.