Soon Helloween (Keeper of the seven keys 1+2) keskiviikkona ja ajattelin kerettiläisesti kaiverrella muutaman vesimelonin. Tässä vaiheessa vaihtoehtoina ovat ojennettu keskisormi, Death Star ja batman-logo. Ja kaipa sitä ihan perinteisenkin voisi tehdä. Tai Sauronin silmän.

Ei ole kenkää tullut vielä. Kommentoin kyllä meilillä (koska kysyivät) meidän uutta todistuspohjaa. Siinä kun käytösruksien osiossa on mm. "moraalisuus" ja "international mindedness". Minä sitä vaan että arvioidaanpas nyt sitten 7-vuotiaita tällä sapluunalla...

Koululla muuri nousee takalaittoman rajalle ja torstaina kävivät suht korkealla hierarkiassa makoilevat poliisitkin tsekkaamassa maisemia. Oli niillä jotain juttujakin koulun johdolle ja noiden juttujen jälkeen meillä onkin sitten muurin sisäpuolella tepastellut neljä anti-terrorismi poliisia rynkkyjen kanssa. 24/7. Tämän lisäksi meillä käy pommikoira joka aamu kusella puiden juurella.

Että joo. Oli vissiin ollut kaapu-ukkoja koulun ympäristössä ottamassa vähän valokuvia... Ugandan poliisin juttuihin nyt pitää suhtautua vähän varauksella, mutta tässä tapauksessa mä en oikein ymmärrä joidenkin kollegoitteni itkua siitä, että "nyt täällä vasta turvattomalta tuntuu kun noi jannut partioi tykkiensä kanssa" ja "no nyt ne terroristit sitten ihan varmasti iskevät kun näkevät että on varauduttu." Millähän logiikalla ne tuosta innostuvat?

Että ei siellä kotosalla nyt huolestua tarvitse, rauhallista ja samanlaista täällä on. Ottavat vaan todesta nuo uhkailut ja se on hyvä. Tämä olisi kuitenkin aika messevä kohde...