BeeBeetä olen lähinnä mennyt. Eilisilta meni aivan kokonaan ohi. On sen verran lämmintä että nukahdin ja sitten kello olikin kunnon ihmisten nukkumaanmeno ajoilla. Itsehän ryhdyin naksuttelemaan ukkoja ja jännäämään että kuinka monella maalilla Moniveto kusee? Kiitos Barcan se pissasi aika monella.

Emppa lähti aamulla Salimaan workshopiin. Kuski tuli hakemaan sitä kahdeksalta, ja siihen sitten heräsinkin. Tai oikeastaan kauheaan rähinään. Porttien avautuessa tytöt olivat huomanneet että juurikin meidän kohdalla nuuskii heidän ruohonkorsiaan ihan vieras koira. Sheeballe ei moinen sopinut, ja tappeluksihan se meni. Päivävartija oli saanut piskit erotettua toisistaan kepillä husien. Nyt Shiibsillä on vasemmassa korvassa pari kulmahampaan jättämää siksakkia meikäläisen putsattavaksi.

Vesikatkoakin taas pitelee. Sain onneksi aamutoimet suorittetua ennen putkien tyhjentymistä. Bissenillä ei ollut vettä kolmeen päivään, joten pientähän tämä. Sillä puolella kylää on kuulemma joku runkoputki säpissä korjailujen vuoksi. ”We inform our valued customers that you can go and f*ck yourselves. Waterboard.” Sähkölaitos sentään yleensä ilmoittaa katkoksistaan. Vesifirman ei varmaan tarvitse.

Siinä nää vähät tältä päivältä.