Vai että luistelu maistuu. Hyvähän se on. Siinä ovat kuulkaa parin kymmenen vuoden päästä Tappadan pakit ihmeissään kun niistä rysäytetään tulpilla ohi ja veivataan lötä Jari Halmeen taakse piparihyllylle. Vai mitä Aksun isä? ;D

Oon nähnyt eläimiä, mutta ne on aika lailla niitä samoja mitä ennenkin. Nyt kun on sadekausi niin etanoita on paljon pihalla. Ne on parhaimmillaan sellaisia kymmenen senttisiä jörriköitä. Gekkoja (äiti voi sanoa sisiliskoja) on kanssa paljon. Jonkun verran on näkynyt myös kurkia ja muita lintuja.

Mä olisin kanssa aina halunnut olla koulunäytelmissä Batman. Jostain syystä ope aina sanoi että "ei se oikein sovi tähän tarinaan". Niuhottavia otuksia ovat kaikki opettajat. Calcitokset on ihan hittikamaa! Niitä ei tosin sitten saa raaputella tapetteihin kiinni. Onko kaikki noi uudet lelut siististi siellä leikkihuoneen kaapeissa niinkuin normaalistikin (äiti voi lukiessaan tässä kohtaa yrittää selittää käsitettä "sarkasmi")?

Mikä/kuka on Jasu Juntti? Noi autojutut mä taidan tietääkin. Me katseltiin täällä viime viikolla Teletappeja englanniksi, mutta ne taitaa olla jo ihan lällärikamaa sielläpäin?

Olkaahan kiltisti ja rapsuttakaa Zicoa kun sen taas näette.

Sillälailla. Täällä ollaan mietitty lentolippuja akselilla Lilongwe-Helsinki-Lontoo. Empalla kun on se kurssinsa Oxfordissa, ja se sattuu aika somasti tuohon viikolle 8, joka perinteisesti taitaa olla hiihtoloma-aikaa. Vähän olisi tarkoituksena mennä matkalla asustelemaan myös Joen ja Lauran sohvalle ynnä katsastamaan että minkälainen se Emirates-stadioni nyt sitten on. Sunderland näkyisi olevan silloin hollilla, enkä usko että tupa täyteen asti on silloin myyty. Johtuen Firman ripeydestä nämä suunnitelmat ovat kuitenkin vielä vain suunnitelmia.

Kuulemiin taas.