Niinpä niin. Meille oli taas välikattoon päättänyt pesiytyä poissaollessamme pari siimahäntää. Rauhallista seutua näes ja taisi siinä taas osansa olla joidenkin lähistöllä asuvien ihmisten maissivarastoillakin. Viime viikolla kävi myrkkypoppoo asettelemassa syöttejä.

Ilmeisesti Marevanit alkoivatkin purra nopeasti, sillä viime sunnuntaina grillipartystä kotiin tullessamme kirkaisin taas kuin tyttö.

Vaimo oli nimittäin jättänyt kyökin ikkunan selälleen tuuletussyistä. Astelin keittiöön, ja hyi saatana! Oikeasti Huttusen (asiaa tuntemattomille annetaan tiedoksi että tämä meinaa Gitta Brandlaxin isohkoa lemmikkikania) kokoinen rotta juoksi ikkunalaudalla karkuun kohti avointa fönsteriä. Rattus oli lähtenyt hakemaan vodaa koskapa sisäinen verenvuoto alkaa kuulemma janottamaan.

Hyi saatana toiseen kertaan! Siivottiin ja tiskattiin kyökki sekä tarkistettiin elintarvikkeet. Ei ollut kaveri mihinkään oikeastaan vielä ehtinyt koskea.

Sitten meidän välikatto hiljeni tuossa alkuviikosta. Keskiviikkona rupesi haju tulemaan nokkaan.

Tänään Patrick kävi hakemassa kalmon pois. Jessus että oli kuulkaa aika nastyn kokoinen muthafooker joka muovipussissa pötkötti. Sillä olisi ruokkinut puoli Changin vankileiriä.

Chikondilla alkaa maanantaina vuoden kolmas lukukausi. Toka lenkki oli jo mennyt paremmin kuin eka, eli nyt mentiin läpi niin että heilahti. Eli aplodeeratkaa itsellennekin hyvät lukijat ja tukijat. Kuvat todistuksesta ja vähän muustakin tässä: 

Englanti ja taiteiluhan tuossa ne heikoimmat ovat, mutta onkos se mikään ihme kun kumpaakaan ei juurikaan ole tullut ennemmin harrastettua. Ylöspäin on kuitenkin suunta, ja sehän se tärkeintä on.

Ja sama asia todetaan täällä kakkossivulla.

Oppiennätysten murskaaja.

Meidän posse pihalla. Tuo kalkkilaivan kapteeni oli taas tänään pyörittämässä autonrengasta alamäkeen. Tai siis kannustamassa. On aika liikkistä kuinka pojat tuovat U:lle omia leluja lainaan.

Loppuun pikku sisäpiirin sketsukka Kampista kun löytyi kamerasta. Onko tää nyt se "Navetta-Pena"-lehti?