Hupaisia lastenlaulu on se. Ei millään tavalla kansanryhmää leimaava tai silleen.

Pyhää Patrickia (#33) vaan.

Täällä oli joku käynyt kuulemma riehumassa ja totuuksia latelemassa. Hyi olkoon, kyllä pitäisi aina miettiä juttujaan. Vaikka niihin aihetta olisikin. Toisaalta taloudessa on ollut kummallisen rauhallista tällä viikolla...

Se siitä ja eteenpäin.

Olin tänään työhaastiksessa. Siinä toisessa. Inkvisitio koostui kahdesta britistä, yhdestä puukenkä-norskista ja yhdestä Svean tyttärestä. Voi orava ("... mutta kun kerran opettaja sitä kysyy niin sen täytyy olla Kdistus.")

Onko silloin mennyt hyvin jos raati sanoo:" That's a sign of an experienced teacher"? Luoja mua työnteolta suojelkoon *virnuhymiö*

Efff. Minäkö tuhlaamaan omia rahojani? Noooooooooooo! Onneksi niillä vissiin on muitakin haastateltavia. Sanoivat kylläkin ottavansa yhteyttä aika pian... Eli ei nyt nuoleskella tippumattomia.

Ihan oikeasti puhuttuna: Olisihan se jo aika. Toisaalta äitiysloman lopettavan fiilis voi iskeä myös testosteroniyksikköön.

No jep. Huomenna mennään irlantilaisesti katsomaan mitä Kampalan yö oikein onkaan. Nannyt on järjestetty, pitsa-aineet hommattu ja kai asperiinitkin pitää jonoon laittaa.

Loppuun vielä, koskapa Oranssi ei ollut valttia: Go Jullit! Kuka Töölön Vesa?

 

edit: Mahtaako joku tietää jotain saittia IP-osoitteen tarkasti selvittämiseksi? On tuolla logissa yksi... Ja tämä ei tarkoita että zoomailisin kävijät läpi järjestäen. Näissä maissa tarvii kuitenkin vähän katsella eteensä... Todennäköisesti se on vaan joku tinahattu TOR:in takaa.