Sambiassa oltiin safaroimassa. Oma primääri tavoitteeni oli saada erään jääkiekkoaiheisen keskustelupalstan matkailuketjuun ko. maa listalle. En onnistunut siinä. Sekundäärisinä targetteina pidin leopardin ja onnistuneen metsästyksen bongausta. Näissäkään ei käynyt kortti. Mutta mitäpä noista, mukavaa oli.

Sitä tuli taas ajateltua alkuihmisiä ja sitä kuinka siellä savannilla/puskassa homo sapienssit ja edeltäjät ovat aikoinaan olleet tasan tarkkaan muiden ruokana.

Minipostauksen loppuun kuvakerrontaa siitä miten luonto toimii. Kuvien oikeudet ovat Vexus the Flexuksella, mutta koskapa ne nyt ovat koneellani, aion julkeasti käyttää niitä hyväkseni.

Tämä veijari on vanha uros, joka on saanut lemput laumasta uuden viriilimmän jannun tieltä. Aika arpinen oli kaveri, mutta muuten vielä kokolailla hyvässä kunnossa. Leijonan keltaisissa silmissä on jotain aika hmmm... uhkaavan kunnioitusta herättävää.

Sori. En huomannut kääntää tätä oikeaan asentoon ja nyt ei ole aikaa kun sähly pukkaa päälle. Emo ja vasahan ne siinä. Vasalla on ikää semmoiset viisi kuukautta.

Ja tässä meillä on sitten näiden kahden kohtaamisen lopputulos.

Saas nähdä meneekö tällä chattikerralla 40 viestiä rikki...