Saatiin tänään 14 litraa lisää bensaa tankkiin, joten nyt varmaan pärjätään. Tuo oli maksimit mitä asemalta yhdelle autoilijalle myytiin. Ja nimenomaan autoilijalle, koska bensaihmisiä on kielletty täyttämästä jerrykannuja.

Sanoja:

Imperialismi= Tuntuu edelleen olevan kaiken pahan alku ja juuri. Ilkeät imperialistit haluavat Bingusta eroon ja sen vuoksi täällä ei mikään pelaa. Niiden syy.

Itsenäisyys= 1964 never forget. Malawi on suvereeni, itsenäinen valtio. "Mutta voisko joku muu hei maksaa tän taksin?"

Itsevaltius= Hiljaa hyvä tulee sano. Nyt on DPP:n (Diesel Petrol Palibe=Nafta bensa tyhjä) suunnalta (eli BIngun) noussut ajatus, että maan lippua pitäisi muuttaa. Nousevan Auringon tilalle pitäisi saada täydeltä terältä mollottava ("nouseva Aurinko kuvaa kansakunnan syntyä, ja eihän nyt enää 60-lukua eletä") ja värejä pitäisi kanssa säätää, yllättäen DPP:n vaaleansinistä kohti.

Ilotyttö= Paikoin 80% näistä on positiivisia. Pukeutumisesta saa kuvan kun katsoo LL Cool J:n videoita.

Joulu= Näkyy ja ei näy. Shopritessa henkilökunnalla on tonttulakit. Krääsää kaupataan, mutta koska kansa on niin köyhää, on kulutusjuhla meikäläisittäin tosi vaisua.

Jaloviina= Yksitähtinen on parempaa kuin Three Barrel's Brandy, joka on siis täkäläinen luksus"konjakki".

Juoppo= Isossa, isossa osassa Malawin sosiaalisista ongelmista alkoholi näyttelee jotain roolia. Pidempään maassa olleille expateille keitto saattaa tarjota helppoa lievitystä tylsistymiseen. Kaupungilla denaturoituneita ei kuitenkaan näy kuten koto-Suomessa.