Enpäs tiedä jaksanko laittaa sanaselityksiä tänään. Iskee meinaan kohta sähkökatko, ja katsotaan koska virta palaa piireihin. Tässä kuitenkin vähän kuvia todayltä:

 

Sairaalan liikenneympyrän Petroda. Meininki näytti olevan melko relaxed, kuten etualalta voi havaita. Capital Hotellin liikenneympyrällä/ city centrellä ennen tätä mestaa oli valehtelematta noin puolentoista kilometrin jono sille yhdelle asemalle jonne oli yksi tankkerillinen bensaa ilmaantunut. Jengi oikeasti nukkuu autoissaan.

Samaa mestaa. Panorama-kuvauksella olisi saanut ehkä paremman kuvan vallitsevasta tilanteesta. Tällä asemalla on parkkitilaa suht hyvin. Otsikossa mainitut varsinaiset Saigonit ovat vanhassa kaupungissa.

Oltiin länkkärivetoisella Shack-baarilla leikkimielisessä koiranäyttelyssä. Järjetävä taho oli länkkärien pyörittämä eläinsuojeluyhdistys. Kanukki-kaverimme Angela on yksi yhdistyksen jäsenistä, ja tämä kolmijalkainen kaiffari (rekku löytyi eräästä kylästä jalka melkein irtipoikki hakattuna) on asunut heillä nyt pari kuukautta. Mickael ja A. ottavat aina välihoitoon koiria sitä mukaa kun heillä asustavia "adoptoidaan". Chisomo tässä mitä ilmeisimmin sai tänään uuden hyvän kodin. Joku voi nyt kysyä että mitä järkeä on auttaa eläimiä kun ihmisiäkään ei kaikkia voida auttaa... Musta siinä on järkeä.