Ihan alkuun Dave Mustainen orkesteri laulaa Tuhon sinfonian:

http://www.youtube.com/watch?v=xX6UjWMffaY

Tämä Bingu wa Mutharikan sydänkohtauksen johdosta."The country brases for violence" . Ilkeätä sanoa, mutta liian helpolla pääsee runkkari jos näin käy. Vaikka toisaalta pelinsä on pelannut sillä lailla ettei vaihtoehtoa "Mussolinin loppu" (jota itse kannatan. Ehkä Eurooppa pankkiireille sitä hoitoa sitten... Vitsi vitsi.) edes kyllä ollut. Broidistaanhan se seuraaja piti tulla. Nyt pannassa ollut vara-pressa Joyce Banda on vahvoilla.

Toivottavasti eivät saa täysimittaista rähinää päälle Afrikan lämpimässä sydämessä.

Otsikkoon: Hilarious ja brilliant. Tunnistamaton lentävä esine Kuplavolkkarin äänillä! Voiko enempää vaatia? Varsinkin kun panssarikauhukin nähtiin, kera "Hitler kuulee XBox-tilinsä jäädytyksestä"-kohtauksen. Hyvä leffa ja yksi rasti pois to-do-listalta.

Kerkisin leffan jälkimainingeissa myös kahdelle Birgeriin päivähoitoon, vaimon hakiessa itselleen villalankoja. Toinen rasti.

Olo alkaa olemaan normaali. Malariapäissään matkustelu vetää ukon aika sippiin.

U on varmaan ainoa suomalainen, jonka mielestä tuore lumi on maailman paras juttu. Meitä nauratti sunnuntaina tunnin verran. Lumiukkokin on nyt jälkikasvun kanssa tehtynä. +1 hyvä iskä mana.

Koulun yhteinen tietokanta kera vuositasoittain vertailukelpoisen standarditesti/lokerointi datan (jotka sinänsä ovat perseestä) antaa mukavaa luettavaa. Jos luokan keskiarvo hyppää yhden kokonaisen pykälän ylöspäin niin kai se pitää tämän kotoisen metodin puolelle laskea? Niinpä jätin pari "haista paska kollegan tunnilla visitteeraus raporttia" palauttamatta. Kas kun kävin ensin katsomassa ensi vuoden luokkaani morjestamassa ja sitten menin päiväkotiin tsiikaamaan U:n ensi vuoden meininkejä. Pikkuisen se on liian koulumaista meidän pirtaan vieläkin, mutta sosiaaliset taidot.

Muuttoa pukkaa Kampalassa, juurikin U:n päiväkodin vuoksi. Yhtä taloa käytiin katsomassa ja aika vahvoilla se kämppä on. Sieltä pääsevät Hajiran kanssa kävellen to and bäk. H:lle tulee toimenkuvaan muutos, enemmän siivousta ja silleen. Mulle se tarkoittaa mopolla minuutin matkaa, kävellen viiden. En kävele. Ja kyllähän mzungulla uima-allas pitää olla.

Ei tässä. Lomailu on nastaa.

Loppuun Ratsiaa halukkaille. Täynnä elämää:

http://www.youtube.com/watch?v=fhuQbqo41k8&feature=related