Missä on Top Gear meidän telkkarista?

Mä olen niin hyvä aviomies.

En meinaa päästä yli järkytyksestäni koska Syyriassa Irakin ja Levantin islamilainen valtio- kärjestön kapinalliset leikkasivat vahingossa pään irti liittolaisjärjestöönsä kuuluvalta toiselta kapinalliselta. Pyysivät ne sitten kuitenkin anteeksi ja sanoivat, että "profeetta Muhammedin sanoin Allah antaa anteeksi miehelle, joka surmaa uskovan erehdyksessä.

Sanoinko mä vahingossa "järkytyksestäni"? Sori. Tarkoitin tietenkin "bärsse ruvella lattialla nauramisestani". Aziz Combat Fighters.

Mitään uutistahan tästä ei olisi tullut jos pään irtileikkaaminen olisi osunut "oikeaan" osoitteeseen.

Asiaan. Kuulin koulusta uusia, hienoja juttuja.

Unnan luokallla on yksi poika. Sen isi ja äiti on oikeasti äiti ja äiti, toisen äidin ollessa kokolailla proud. Ja hyvin toimeentuleva.

Koulu ei meinannut ottaa tätä lasta sisään "vanhempien" suuntautuneisuuden vuoksi. Silloisen vararehtori-miehen erittäin voimakkain sanankääntein rehtorille ja muulle johtoryhmälle pitämä "ettehän te nyt vittu voi lasta raakata ulos äitnsä seksuaalisen suuntautumisen vuoksi"-puhe toi pojan sisään. Vararehtorimme ei saanut uutta sopimusta. Se tosin naamioitiin puheissa "rehtorius muualla". Tätä rehtoriutta haettiin vasta sopimuksen jatkon epävarmaksi tekemisen jälkeen. Eli jätkä ajettiin ulos koulusta.

On siellä taas muutakin hienoa tapahtunut mutta tällä kertaa en ole ollut ottavana osapuolena. Pidän siis pääni kiinni, suomeksikin.

Tai joo. Ollaan pidetty naapuriluokan tytön kanssa meidän kirjallisia tuntsareita ajan tasalla. Meillä on semmoinen systeemi... Ollaan myös koulun ainoa porukka joka on meidän OPS:n eli IPC:n osalta suht koht ajassa. 

Ja koska mä olen mä niin tottakai mä käyn koulun serveriltä katsomassa miten meidän koordinaattorit suunnittelevat.

Toisella viimeisin on lokakuun alusta ja toisella saman kuun lopusta. Toinen näistä koordinaattoreista lähetti jopa meiliä kaikille. "Meidän luokassa on nyt niin kiirettä että me jätetään nyt toi IPC eli maantietohistoriabiologiafysiikkakemiajamitänäitäon väliin. Tästä jouluun."

Äidin pikku nappisilmätytöt.

Ja tottahan tiistaina opettajainkokouksessa keskusteltiin,esityslistan mukaan, 20 minuuttia siitä tuleeko henkilökunnan pikkujoulussa olla Secret Santa-lahjojen jako vai ei. Helvetin kattavan sanallisen arvionnin eli todistusten pitää olla valmiina viikon päästä eli ei ollut mitään tärkeämpää tekemistä kenelläkään.