- The circle has enclosed, only I am the master now.

- Only the master of flu.

Viimeisimpänä ja vähäisimpänä porukastamme your's truly sai kuin saikin´jo kotomaasta tuliaisina napatun flunssan. Mokoma on varmaankin vaan kytenyt suopalon lailla ja odottanut soveliasta hetkeä pistää koko Torro sauhuamaan. Ja se hetkihän tuli kun kävin parina päivänä väsyttämässä itseäni compoundin salilla. Tästä opimme taas sen että urheilematta immeinen pysyy terveempänä.

Vaimo olikin omalla puolellaan kertoillut jo meidän eilisestä kämppäjaagauksesta. Olisi tosiaan pitänyt olla kamera mukana. Kohde oli kuin Ntchisi Forest Lodge Malawissa (eli siis kuvernöörin kesäasunto), mutta näköala oli yli Kampalan Victoriajärvelle. Siellä ei voisi asua ilman korkkikypärää ja norsupyssyä. Impalanpäitä se kyllä vähän kaipasi seinille.

Newsflash. On tääkin Afrikkaa. Meidän designeerattu taksikuski on ollut nyt peräkkäin kuusi kertaa väärään aikaan väärässä paikassa. En laske, liikenteestä johtuen, alle kahtakymmentä minuuttia myöhästymiseksi. Se on se erilainen aikakäsitys sitten vissiin... Ei kuitenkaan ehkä ihan toimivin lähestymistapa taksikuskille kellon noudattamiseen ole tuo. Menee rahakkaat jauhonaamakyydit förbi. Kuten on jo käynytkin. Tänään taisi tulla aamulla naula arkkuun kun autonsa levisi heti alkumatkasta ja E. joutui ensi kertaa elämässään matkustamaan moottoripyörän kyydissä. Elikkäs nyt on vaimokin siirtynyt boda boda-matkailun aikaan. Oli kuulemma pelottanut aivan helvetisti.

Nyt ei oikein rään seassa jaksa kaksi aivosoluani (niillä on nimetkin. Hinku ja Vinku.) ravata kognitioiden juoksupyörässä. Taidetaan siis lähteä likan kanssa keinumaan. Tai jotain.

Täällä on muuten bensapula. Dieseliä saa.