Kiertoajelu kylan eri nettikahviloissa jatkuu. Tallakertaa ollaan vanhankaupungin kahden moskeijan kupeessa kaiken maailman bagpackereiden keskella.

Kiitos strippinimista. Myonnetaan, etta Patkis ei ehka olisi houkuttelevin sisaanvetotuote jollekkin pula-ajan Bonanzalle.

Mitaanhan taalla ei ole tapahtunut, paitsi etta sahkobyroo lahetti lapun jonka mukaan perjantai vietetaan pareen valossa. Uusivat verkkoa, ja ilmoituksen mukaan homman pitaisi olla valmis saman paivan aikana. Saas nahda. Itseanihan mokoma ei haittaa rantaresortin pahnoilla Pina Coladaa poltellen ja Cohibaa ryystaen.

Ruandan presidentti oli ma-tanaan visiitilla Malawissa, ja puoli kylaa oli saman tien sapissa. Poliisia ja kalashnikov&pistin-jamppaa riitti katujen varsille. Maanantaina nain hassuja nakyja, kun satamaarin ministerioiden tyontekijoita oli pakkautunut limusiinien kulkureitille lippuja liehuttamaan. Niiden takana seisoi armeijan jamppoja tykkiensa kanssa, ikaan kuin NKVD:n sulkuosasto Puna-armeijan Saksan kiertueella 40-luvulla. Vakisin tuli mieleen etta "heilutatte niita lippuja tai itkette ja heilutatte". Melkoista Izvestija-turnausta siis. Shaijbu! Shaijbu! Eilen valtiomiehilla oli juhlabanketti punttisalihotellilla, ja paasin itsekin tallustelemaan salille valehtelematta nelja metria leveata ja kolmekymmenta metria pitkaa punaista mattoa pitkin. "Kiitan Oscaristani Beatlesia, perhettani joka on aina tukenut minua seka ystaviani, joiden rakentava vittuilu on ajanut minua eteenpain ihmiskanuunankuulan vaativalla urallani. Taman jalkeen menen Disneylandiin." Ainoastaan kirkuvat fanilaumat puuttuivat.