Sanoi amanuenssi luonnontieteellisessä museossa.

Mukulat vetivät varjokuvateatterinsa päivänavauksessa. Hyvin meni ja kiitosta tuli. Oli ainakin erilainen esitys ja taatusti alusta loppuun (tarinat, taustat ja puppetit) kakaroiden ihan itse tekemiä. Ope oli vaan se kuuluisa fasis...fasilitaattori. Mainetta ja kunniaa siis satoi, taas. On se vaan niin helppoa kun on niin helvetin hyvä ja luottaa opettaa kakarat luottamuksen arvoisiksi.

Siinä oli ennen meidän spektaakkelia kaikenmaailman sertifikaatin jakoa ja poislähtevien lasten muistamista. Huomasin yht'äkkiä, täydeksi yllätyksekseni, tyttäreni lavalla. Tuli vähän sellainen "MitVit"-fiilis. Että tietääkö se mitä se tekee vai onko se nyt sitten päättänyt laittaa pillit pussiin? Melkein jo ryhdyin asettelemaan mielessäni biljardipöytää ja isoja Marshalleja sen huoneeseen.

Ei. Sen luokalta lähti tänään valitun kansan Omer-poikanen ja U. halusi mennä lavalle sanomaan miksi sillä tulee Omeria ikävä. Ilmeisesti se on ollut tosi hyvä rosvossa ja poliisissa... Siellä se kajautti selvällä englannillaan tämän kaikelle kansalle. Ylpeyttä. Paitsi meni se leikkitreffi kaverinsa vedätykseen tiistaina. Piirtelivät perkeleet seiniin. Kynät ovat olleet sittemmin kanissa. Palautuspäivä huomenna.

Tiistaina tapasin keskustelupalstan matkailevia ihmisiä joille olin Itä-Afrikka-vinkkejä postaillut.. Asiallista sakkia.

Torstaina oli transition day. Tapasin siis ensi vuoden luokkani. Oli mukava nähdä että jokainen mukula on jo sisäistänyt mihin kyytiin ovat pääsemässä. Hymyä riitti ja työmoraali oli korkealla.

Viikolla selvisi myös se, että 5.7. terässiivet taivaan leikkaa kun U. ja tää lähtevät katsomaan yötöntä yötä. Samoin on käynyt selväksi myös se, että tänä kesänä pääsee pelaamaan tulikrokettia kera Puulaan pulahtamisen.

Ja joo. Currywurstia pääsee kanssa lomalla todennäköisesti syömään.

Viime vuoden tätä nykyä gravidina vaappuvalle luokka-avustajalle annettiin vauvan vaatetta ukaasilla "pistät sitten kiertoon". Lisäksi lainaan menevät kärryt ja turvaistuin.

Viimeisenä ilmoitetaan avauksien toimivan paremmin kuin sveitsiläinen kello. Lähipeli sensijaan on osastoa"ranteet lukkoon ja plekseihin". Ostettin meinaan ex-pat palstalta lähtijän käytetty Wii. Vasen olkapää on uinnista hellänä ja huomenna varmaan oikea keihäänheitosta. Onneksi hierojatäti visiteeraa taas puoliltapäivin että saadaan keppi lentämään ja Phelps kalpenemaan.

9 duunipäivää jäljellä. En aio tehdä yhtään mitään. Paitsi yhden matikankokeen, ison kirjoituksen ja lukukokeen.