Tää on enämpi henkilökehtainen postaus. Ei täkäläistä politiikkaa taaskaan. Ruotsin banaanitasavaltailua on tullut huuli pyöreänä seurattua. Tunnelbana pojkar säger jag. Mistä tulikin mieleen että tulihan tuota toista kotimaistakin testattua litet eilen kun tapasin ruotsalaisten mutsin jälkikasvunsa kanssa. Juu, jag förstor nästän allt men att prata på svenska... Nej. Eli noi germaaniset ovat ihan samalla tasolla, edelleen.

Alkakaahan sitten laittamaan vetoja sisään VilleMäelle tahi muulle veto-organisaatiolle. Meillä on nimittäin käsissämme Wimbledonin naisten sarjan voittaja vuosimallia 2029-2040. Siksi innokkaasti täällä suhtaudutaan "Tinnin" seuraamiseen. Meidän parvekkeelta näkee suoraan compoundin tenniskentälle, ja voihan Navratilova kuinka sitä vahdataan silmä kovana. Ettei vaan olisi joku mennyt salaa pelaamaan? Pitänee tarkistaa. Siellä käy aamulla ennen duuniinlähtöä ihmisiä tennistunnilla, ja koskapa meidän makkarin ikkuna antaa kanssa courtille päin, on meillä turha edes kuvitella nukkuvansa sen jälkeen kun ensimmäinen "plop-plop-plop-verkon kahahdus" ollaan noteerattu.

Toisaalta isoisä voi olla myös mielissään tiedosta että kaikki linnut mitä maailma päällään kantaa pitää tiirata erikoisen tarkasti. Ja niitähän riittää.

Lauantaina kävin kylpeä röpsäyttämässä tämän Melrose Pleissin saunalla. Ihan oli Helon kiuas ja siistit lauteet. Keskiviikkoisin ja lauantaisin lämmittävät bastun. Pystyin hetimiten sanomaan että joo, tätä saunaa on lämmitetty noina aikoina mutta ei täällä kukaan koskaan ole oikeastaan käynyt. Oli niin siistiä, toisin kuin höyrysaunan puolella. Se oli vähän sen näköinen että edellinen kylpijä olisi käyttänyt Zyklon Beetä. Poreammeeseen en edes viitsinyt katsoa. Uima-allas tuli kanssa testattua. Teki kyllä hyvää vähän kuurata nahkaa, ja kun vuoro alkoi kello 16 niin siitähän kerkisi komeasti Englannin liigan pariin viideksi. Makkaraa ja kaljaakin olisi ollut. Joku kumman suonenveto sai jättämään ne kuitenkin väliin. Idiootti mikä idiootti.

Moottorizykkelin ostamista tässä edelleen harkitsen. Tai siis eihän satakuutioinen mikään moottoripyörä vielä ole.

Muuten tässä ollaan yksinhuoltajana. E. lähti pikkukoneella koilliseen katsomaan niitä paimentolaisia. Onkohan Firmalla minkälaiset leskenedut? Meinaan vaan että pitää kuulemma kaupungin ulkopuolelle mennessä vetää komposiitti päähän ja kevlaria ylle. Ei siellä kuullemma kuitenkaan tänään(kään) mitään sellaista jännää  ollut ollut. Enempi oli menomatkalla ilmakuopat häirinneet.

Käytiin likan kanssa lounaalla keskustassa. Kävellen. Puoli tuntia sinne, neljäkymmentä minsaa ja Heineken takaisin. Oli repussa niin paljon kaljruokaostoksia. Oli siellä myös uusi Dan Brown ja Sun Tsu (von Clausewitziä niillä ei ollut kirjakaupassa. Asianmukaisessa ja ajantasalla olevassa kirjakaupassa. Mikäs Afrikka tää tämmöinen muka on?) Painaahan nekin. Ei noussut jalka kolmenkympin helteessä ripeämmin. Ja ennen kuin äiti herzlaagaa ilmoitan että U. oli varjossa, juomaa oli ja viiskybästä apsvaakin nahkassaan.

Kanaleipää ransuilla otin. Ajatuksena oli syödä chipsejä itse ja tunkea kanaa likan naamariin. Joo, se meni sitten just päinvastoin. Ei ole terveysruokailija hän. Missä vaan vähänkin haisee rasva tai liha, se uppoaa sukkana. Idut ja muut porkkanat saavat yleensä lähdön lattialle, kukkakaalia ja broccolia lukuunottamatta. Isin tyttö. Paitsi että isi kyllä syö kaikenmaailman kasviksen kyllä.

Edelleen saa selittää ihan kaikille että minkä helvetin takia mies roudaa muksua sinne tänne. Tätä nykyä sanon kaikille että mutsilla on duunimatja ja nannyllä vapaapäivä. Sillä pääsee helpoimmalla.