Tässä nyt niin kauheasti ole kerrottavaa. Peili on saatu takaisin autoon. Tekivät Zaibatsun pajalla uuden peiliosan ja kiinnittivät sen ehjäksi jääneeseen peilin liikuttelemoon. On siis taas mahdollista nähdä ne oikealle käännyttäessä kylkeen ohittaessaan kirmaavat boda-bodat. Ja minibussit. Ja oikeastaan kaikki muutkin mkummajaiset.

Laskiaispullantekijä työssään. Kuvamme leipurin riisimaidosta ja oliviiöljystä tuli hänelle ihan ookoo taikina. Intoa oli kovasti hommaan.

Välillä piti luonnollisesti maistaakin taikinaa.

Kovasti mennään välillä mopolla moottoritielle.

Oltiin eilen E:n duunikaverin adoptiotyttären 2-vuotisjuhlilla. Ziisös! Meille ei todellakaan koskaan ikinä tuoda sellaista revohkaa. Ohjelmatoimisto oli raahannut paikalle leijonapuvun, kasvomaalaajan, nukketeatterin (eli musiikkia 150 desibelin mölinällä (mm. "Who let the dogs out") ja the Muppet Show:sta tutut hahmot heiluivat aukomassa suutaan. Olisi edes ollut Ruotsalainen Kokki, mutta kun ei...) ja sitten tämä "Ronald's Lair"ista karannut pelle. Tärkein taito ugandalaiselle pellelle on osata huutaa "Jeeee!", mahdollisimman lujalla äänellä. Siinä vaihessa kun Rambozomme alkoi kysellä veistä, rupesi meikkistä hieman huolestuttamaan. Siinä jo katselin käsille jotain kevyempää astaloa, kuten nyt rengasrautaa tahi golfmailaa. Onneksi se tarvisti puukkoa vain kakun leikkaamiseen. Ai niin, "Teletapit" oli ollut asiakkaan tilaus. Että ei mennyt sekään.

"Koira puri miestä" ei ole uutinen.

Sitten loppuun Onnea äitimuorille koko porukalta näin etukäteen. Toivottavasti pitää kelejä reissussa.