Kiitoksia Käpylään. Teidän joulupakettinne saapui tänään. Käsintehdyt piparit olivat asiallisen ja ja huolella tehtyjen asennusten ansiosta ehjiä. Tai oli kahdesta kulma murtunut. Oli kuulemma ollut paketti 18 päivää varastossa ja jo eilen oli Firman postiin 600 metrin päähän Pääpostista (meidän posti menevät yleensä sillä osoitteella) tullut ilmoitus saapuneesta paketista.

Vaimo haki paketin ja meikäläinen ajeli korttelia ympäri taitavia ugandalaiskuskeja väistellen. Oikeasti mun ei kyllä tarvinnut ajaa kuin yksi jenka ja löysin parkkipaikan tien varresta. Ei tarvinnut edes maksaa pysäköintitädille kun kerroin että ei me olla tässä kuin vartti. Oltiin kaksviis.

Lauantai-aamuina kadun varresta voi löytää parkkipaikan. Iso osa autoilijoista kun on ajokunnossa vasta joskus iltapäivällä kahden paikkeilla. On siitä kahdestakymmenestä litraa puhdasta vuodessa jotain hyötyä...

 

Nousee nousee ja rälläkän melussa on kiva opettaa.

 

Jonkun grungebändin omakustanteen kannet eli tutustumista puhelimen kameraan. Olisin tänään saanut oikein mainion Ad Busting-kohteen. Isossa Waragi-mainoksessa Jinjalla sanotaan "The spirit that makes you bind". Paljonkohan pitäisi maksaa Centenary Parkin ravintolassa jollekin baarimikolle että se päästäisi takahuoneen kautta tikkaiden ja maalin kanssa parantamaan mainoksen alalaidassa olevaa tekstiä? Toi viimeinen sana kun ei kaipaa muuta kuin yhden l-kirjaimen tohon b: ja i:n väliin. Käyn jokupäivä hakemassa kuvan tuosta kun tänään ei ratin takaa oikein voinut.

"Näin siivotaan, näin siivotaan. Nurkkia myöden pois paskat putsataan..."

Jassoo. Se alkaa Jaakkola kohta paahtamaan Kerhon mestaruusjunaa kohti pleijareita. Evertonkin niistää Blackpoolin telkkarissa ja ahvensoppa alkaa olemaan valmista.

Joo. Afrikka on opettanut tekemään kalastakin ruokaa. O tempora o' mores!