Saab 96. Roots, bloody roots...

Mid term break meni räkiessä. Lopetin mun modest-tupakoinnin uutena vuotena (neljä kessua päivään) ja siitä asti olen saatana yskinyt. Tää viimeisin lenssu tosin menee ihan kiertotaudin/koululla ilmassa leijailevan betonipölyn piikkiin. Nevertheless, viduddhan se. Menin viime keskiviikkona salille ajatuksella "Tupla tai kuitti". Hämmästyttävän hyvää reeniä juoksemiselle on trampoliini, eli paikan päällä jaksoi hyvin. Kuitti osui siitten seuraaville päiville.

Entebbessä käytiin eläintarhaa taas katsomassa. Likka on jo niin iso että se osaa sanoa lounasvalinnakseen "fish and chips". Nice. Entebbessä on paikallisilla edelleen vaikeata kertoa jos ravintolalla ei satukkaan olemaan kalaa...

Levännyt olo on, eli huomenna on hyvä mennä taas töihin. Siellä toiset vanhempainvartit kuuluvat tulevan. Tai sitten se on tankki, jos se tuommoista tietä. Vaikka ei se mahdotonta ole.

Eriyttäminen. Sitähän sitä koulun ja vanhempien toimesta halutaan. Sitä annetaan. Josta seuraa:

Ugandalainen mutsi. Jenkeissä opiskellut, asunut. Poika pitää itseään jenkkinä, passista ja vihreän kortin puutteesta huolimatta. Kukaan ei koskaan ole sanonut ei. Ja sitä rataa. Aika yleinen diagnoosi

Kun ei kerran suju niin hop alaryhmään. Mars mars.

"Meidän C. ei tykkää olla tyhmien ihmisten ryhmässä." Ja nämä olivat äidin sanat.

Se on voi voi. Siihen ryhmään kuulut taitojesi ja asenteesi puolesta ja tämä on nimenomaan sitä yksilöllistä tukea.

Ei mutsi sen enempää uskaltanut nassuttaa. Mä tiedän sen puhuneen paskaa muille vanhemmille (rikkaiden kakaroiden koulun bonusta on tämä), mutta ei pure, ei ota tulta. Mulle on vanhempien keskuudessa muodostunut tietynlainen aura untouchablena, thanks to wife. Taloudellisesti koulusta riippumattomuus on opettajalle iso voimavara. Saa olla rehellinen ja sitä rehelliset vanhemmat eniten arvostavat. Ja onhan se nyt helpompaa pelotella 23-vuotiasta kilttiä brittityttöä.

No, tällä äiteellä on kyllä issues muutenkin. Hän ohjeisti koulua sähköpostilla (cc:tä oli joo...) että pitäisi koulun jalkapallojoukkueiden lopettaa pukkaaminen. Eli siis implementoida squadeihin "no heading policy". Pukkaaminen aiheuttaa aivovammoja, according to the latest studies in U.S. Vanhempi poika futaa mutta ei pärjää... PE-maikka R:n (hyvä mies vaikkakin Arsenalista) kanssa asiasta todettiin että antaa palaa vaan ja sitten me voidaankin lopettaa toi fudisvalmentaminen.

5 viikkoa edessä. Menee miten menee, so it goes. Vähän ollaan katseltu Mombasan/Zanzibarin reissua pääsiäiselle. Katotaan nyt.

Loppuun hubaa kuinka se poika vaan lorvii ja soittaa kitaraa: http://www.youtube.com/watch?v=i93iHugD1fM&feature=related

Ja taas aivan hiljaa romahtaa pilvilinnat taivaissa.