On muuten jännä juttu että sähkökatkot ovat yleistyneet tässä puolentoista viikon aikana kokolailla radikaalisti. Eilenkin niitä oli neljä, pisin illalla puoli seitsemästä aina tuonne vähää vaille ysiin asti. Samoin puhelimella on ollut vaikea päästä ulkomaailmaan... Vaikka taitaa olla tämä vaan tinahatun ihmettelyä. Joka tapauksessa: Jos tänään illalla on sähköt poikki niin lähetän kirjepommia kyllä jollekulle. Potkupallon kanssa ei leikitä!

Tänään näin taas aivan perkeleellisen hilpeän mainoskyltin. "Nigger's clothes"! Samaa sapluunaa Suomeenkin vaan! "Vähiksen vaatteet" tai "Tuulipuvun kahina" olisivat poikaa.

Ei kummempaa. Saliitto-saaga senkun jatkuu, mutta pidetään nyt siitä tauko. Katsastin muuten sen "Seven Brothersin" keskikohdan, ja kyllä! Siellähän veljekset kivellä olivat, tasan opuksen puolessa välissä.

Samaan hengenvetoon pyydän anteeksi Sepiltä. Tiesin kyllä etukäteen asuinpaikan sekä sen, että tittelin "Laulava talonmies" ei ollut pelkkä markkinointi gimmick.

Huomenna Zansibariin, ins Allah. Täällä Lilongwessa alkaakin tulemaan jo vähän kylmä. Viime yönä oli geiger kellottanut enää rapiat kuusi astetta, ynnän puolelle toki. Että lämmintä vaatetta edes hieman mukaan vierailijoille.