sen verran laitan että onpas taas vituttanut. Malawi-hetket meinaan. Eiväthän nämä nyt hengenvaarallisia tilanteita ole, mutta kun mikään ei toimi niinkuin normaalissa maailmassa. Kaikki on aina EVO.

Sunnuntaina oltiin vähän nettiä käyttämässä. Oli kortissa aikaa jäljellä vielä vaikka kuinka, mutta jostain syystä serverit eivät sitä hyväksyneet. Koitin sitten hotellilta ostaa uutta korttia.

Sunnuntai. Hotellin bisneskeskus säpissä. Kävelin sitten sen kymmenen metriä lukitulta ovelta respaan. Josko Teillä olisi airtimeä myydä?

Ei oo koska meidän busines-centre on closed. Lähin paikka mistä niitä voi saada on Lilongwe Hotell. Me voidaan kyllä lähettää joku hakemaan korttia, mutta siinä menee pari tuntia (edestakaista matkaahan on peräti peräti neljä kilsaa). Kysyin ystävällisesti että kuinka vaikeata on avata toi yks ovi ja hakea niitä kortteja sieltä? Te olette kuitenkin neljän staran hotla... Ei ne ymmärtäneet mun pointtia. Ei ne yleensäkkään ymmärrä tällaisissa tapauksissa. Kun silloin pitäisi mennä juttelemaan isomman pomon kanssa, jonka pitäisi sitten mennä juttelemaan vähän isommalle dirikalle joka sitten menisi puhumaan ihan managerille.

Täällä pitää päästäkseen nettiin yleensä kuitenkin ajella suuntaansa sellaiset kymmenen kilsaa. Turhan työn tekeminen on aina mukavaa.

Sitten on tuo perkeleen sähkölaitos. Ei siitä enempää. Pitäisi varmaan ostaa Högforssin puuliesi.

Ja olishan se joskus kiva kuulla kotoakin että miten menee.

Hjoooh. Pannaan nyt vielä sellainen kuriositeetti tästä joka päiväisestä leivästä, että talousministeri kertoi  bensan hinnan pysyvän. "Believe me, kyllä se öljy siitä vielä kallistuu taas. Miten me sitten selvitään siitä?" No ihan samalla lailla kuin silloin kun barreli maksoi sen 140$. Nostatte taas hintaa pumpuilla. Gaso maksaa täällä nyt enemmän kuin Finlandiassa. 1,36 euroa. Heijastuuko kuluttajahintoihin? Ehei. Neljä rullaa paskapaperia 4 euroa. Kymmenen siivua metukkaa 4,5 euroa. Näissä vaikuttaa tosin eukan heikkeneminenkin. 184 khwatsaa=jyyro. Taala on pysynyt samassa 141:ssä. Mikä tietysti meidän ruokakunnalle sopii koskapa Emppa on dollariorja.

Ei ole tällä(kään) hallituksella katsokaas parempaa hiehoa kuin polttoaineverotus. Samalla hallitus kyllä rankaisee aika kovalla kädellä kansaansa. Maaseudun väestölle on edelleen aikalailla sama vaikka petrol maksaisi yhdeksän tonnia/l. Omalta pelloltaan ne maissinsa saavat. Kaupungeissa asia alkaa olemaan toinen.

Saatana! Älä sano mittään! Ajan mopolla pääni jäädyksiin!