Ei perkele. Sekin on jo sävelletty.

Tänk juu veri mutsh G4. Arvatkaapas kuka siellä portilla taas eilen palloili? Ei. Se ei ollut Marja-Liisa Hirvesmieli... Sanotaanko nyt vaikka näin että eräällä lailla tuon paskalafkan toiminnassa kulminoituu tämän maan ongelmat. "Jeesjees kyllä me hoidetaan" ja lopulta mitään ei kuitenkaan tehdä. Empan pitäisi tänään soittaa uudestaan geepisteelle. Katsotaan josko se auttaisi.

Koodinimi "Möykky" (tuttu Ihmenelosista) heitteli eilen screenillä volttia ja monotteli siinä ohessa Emppaa. Great. Ihan salettivarma ADHD niistä otteista päätellen siis. Ei sillä vielä silmälaseja päässä ollut, mutta eivätköhän nekin vielä stemcelleistä sinne kasva.

En aio muuttua odotusblogiksi. MASUASUKKI!!!!!!!!!!!! MAMMA!!!!!!! Ja lainauksena Helsingin päästä vielä: TUHTI PEURA!!!!!

Ajankohtaista Njassamaasta osiossamme: Poliisin pomo kinusi parlamentilta lehdistötilaisuudessaan josko vuodesta 2003 pöydällä olleet poliisilakien uudistukset voitaisiin vihdoin käsitellä? Lehtineekerit olivat sitten udelleet herralta että mitenkäs kun teillä tuppaa väkeä kuolemaan selleihin kun menevät törmäilemään ihan itse ovenkarmeihin ja ketään ei kuitenkaan ikinä syytetä näistä? Ja mitenkäs tämä opposition parlamentaarikkojen pidättely turvavyöttä ajamisesta kun samaan aikaan ministerit lyövät tiesuluilla poliiseja päähän saamatta siitä edes sakkoja? Vastaus oli luokkaa "Mitäs te siinä kyselette, saunan takana on vielä tilaa..."

Nyt hengitysharjoittelemaan. HiiHyyHiiHyy...