Eli kun sita ehtii jostain asiasta valittaa niin...

Piispan koululta taas paivaa. Nyt on vuorossa toinen vitonen. Eli nakyy naita toita sitten tosiaan olevan. Tietysti "oma" luokka olisi mukavampi saada, mutta menee tama nainkin.

Raikkos-Kimille helvetisti onnea taalta. Kaveri, joka juo enemman kuin koko muu F1-sirkus yhteensa ansaitsee mestaruutensa.

Sen sijaan kirjepommi Merseysiden kohatamisen erotuomarille. Ja hamekangasta Gerrardille. Jouduin nauttimaan toisenkin neuvoa-antavan paastakseni vaaryyksista yli. Maailmassa ei kuitenkaan ole niin paljon olutta, etta meikalaisen saisi innokkaasti katsomaan rugbya. Tylsa laji on se.

Urheileminen on sodan korviketta kansoille. Eikos joku viisas joskus nain ole sanonut? Ainakin taalla brittimediaa seuraavassa Afrikan osassa se nayttaa pitavan paikkansa. Tai ehka on parempi sanoa, etta urheileminen on nationalismilla kayva juggernautti. Eilisen formulakisan seuraaminen oli osittain painajaismaista, osittain pirun hilpeata. Eihan se Kyllonenkaan mikaan ruudinkeksija ja objektiivisuuden perikuva selostuksissaan ole, mutta DSTV:n kaksikko veti kaikkien aikojen pohjia Hamilton-hehkutuksillaan. Kavereilla meni yli 2/3 kisaa sen huomaamiseen, etta perkeles! Nailla tuloksilla Raikkonen on mestari! Sita ennen selostus oli pelkkaa Hamiltonia & Alonsoa. Sitten alkoikin epaonnen toivominen Ferrarille. "Maybe they will ram each other out of the race..." Koko muu maailma naki etta Hamilton ei enaa kymmenessa kierroksessa ajamalla nouse viidenneksi mutta nama vaan karjuivat "push it! You can do it!" 

Nyt ei muuta. Pitaa menna vahtimaan etta kakaroilla on pallokentalla hatut paassaan. Ei onneksi tarvitse vahtia lumipallonheittajia. Ja miettia keskenaan opettajankokouksen paatosta siita etta saako jaamaesta laskea vai ei? Ja etta jos saa niin toimiiko valkkavalvoja lahettajana vai nou?

edit: Lisaa hommia putkahti. Samoin kuin putkahti myos tekstiviesti Empalta. Pitaisi kuulemma menna akisti kotiin. Siella lamminvesivaraaja vuotelee iloisesti sisalle ja jotain ukkoja on jo hommissa... Hehehehehehehehehe!!!!!! Etta osaa olla kivaa!