Patrickin päivää.

Se on sitten futiskausi meikäläisen likoilta taputeltu. Tuloksena oli kuudesta matsista yksi tasuri ja viisi turpaan. Projekti on kuitenkin vasta aluillaan ja seurajohdon tuki on takana. Kabinetissa ymmärretään tilanne, eli kahdeksan vuotiaiden voi joskus olla vaikea pärjätä 12-13 vuotiaita vastaan.

Tänään hävittiin eka peli ihan pystyyn juurikin tuon vuoksi. Toka matsi hävittiin 0-1. Vastustajalla oli yksi laukaus kohti meidän byyreä... Itse paukuteltiin pystypuuta kahdesti (toinen näistä läpiajosta) ja pari kertaa vastustajan veskari kaapi pallon viivalta syliinsä. Itseasiassa tulivat pelin jälkeen sanomaan että heillä kävi tänään aika munkki.

No, se tulospuolesta.

Olipahan mielenkiintoista seurata/osallistua noihin kinkereihin. Kuinka kilpailuhenkinen voi koulujenvälinen sarja olla? Ja onko sinä mitään järkeä koittaa tuoda 15-vuotiasta kentälle yhdeksänvuotiaiden sarjaan? "Joo, on se yhdeksän. Eihän se aja partaansakaan kuin kaksi kertaa viikossa."

Sain kuitenkin pointtiani mitä ilmeisimmin jonkin verran läpi näissä ottelutapahtumissa. Meikäläinen kun kehui ihan jokaisen hyvän suorituksen jonka kentällä näin. Joidenkin koulujen, tai siis opettajien, osalta se meni ihan hukkaan. Eivät tyhmä-britti ja umpivintti-ugandalainen tajua. Fiksut britit ja asialliset ugandalaiset, niin vanhemmat kuin opettajatkin, tulivat kädestä kiittämään.

vedän ensi vuonna saman setin. Kivaa oli. Jos jotain saan muuttaa niin kenttää pienemmäksi ja 7-a-side. Teki pahaa pelisilmän puolesta katsella tuota isolla kentällä tapahtunutta kestävyysjuoksun harjoittelua.

Pari viikkoa ja breikki. Ensi viikolla vanhempainvartit/portfolioilut. Lomakohteeksi valikoitui Sansibar. Tällä kertaa mennään saaren pohjoisosaan. Ei viitsi U:ta viedä kivikaupunkiin.

Nyt komeasti marmoroitunut (I'm a sauciere) nauta ritilälle ja Guinness.