Miten ne pääsee takaisin?

Mä olen taas niin huolissani Hanksin Tompan puolesta. Eli kyllä kannattaa maksaa telkkarista, hjuu. BBC:n lastenohjelmat ja SKY-sportsin aikuisten lasten ohjelmat. Siksi. Nälkäpeli oli tosin ihan hyvä, vaikkakin ideansa melko puhkikoluttu olikin.

No, tuleehan sieltä aina joku Top Gear joten mitä tässä valittamaan.

Hep! En olekaan ainoa vittuilun kohde. Rankimman tosin mutta anyway. Kai siellä yläkerrassa ajattelevat että lääkkeet tautia myöden...

Meidän erkkaope oli tullut toissapäivänä duuniin ja koittanut ruksata itsensä sisään hiekkav... no sen mimmin pöydällä. Joku muu oli jo vahingossa sipaissut pukin erkkapedan ruutuun.

Sitä huudon määrää! "Tämä on irtisanomisen arvoinen huijaus!"Ja niinhän se onkin, tai siis ainakin purkkihelvetissä toisen kellokortin leimaaminen oli. Mutta ei suinkaan sille, joka tulee ajoissa omalle kohdalleen ruksia 5mm x 5mm ruutuun vetämään.

Kuinka sekaisin voi ihminen olla? Meni meinaan nyt pahasti väärään osoitteeseen tuo huuto koskapa kohteena oli yksi niistä suurinpiirtein kymmenestä pätevästä ugandalaisesta erkkaopesta...

Otan nykyään saapuessani kustannuspaikalle näkyvästi, etten sanoisi jopa teatraalisesti, kuvan koulun kellosta. Onhan se noteerattu, vanhempien toimesta. Ja sitä kautta mulle sanotaan taas hyvää huomenta myös toimistossa...

Perjantaina (koska muksuilla ei ole kerhoja) kuulee aina miten menee. Siis sillä "maksava asiakas"-mittarilla. "Joo, meidän likka sanoo että "parasta ikinä. Vaikka se välillä huutaakin. Ei se haittaa kun se tulee yleensä aiheesta ja kaikki tietää ettei sitä ihan oikeasti tarvi pelätä. Vaikka se joskus aamulla sanookin "the beast is hungry today"."

Plus että se vaatiminen tuntuu taas(kin) toimivan. Asialliset kanat ja Ellun asiat sano.

Vapaa-ajalla kaakelit vaan vilisee silmissä. Ellen sitten ämmämäisesti vesijuokse.

Ihan kivaa siis.

Jaa noi muut? Mitä niistä?

Isoin työskentelee, keskimmäinen lukee kohta kahdella kielellä (vielä se ei ihan lue yhdelläkään) ja pienin syö koirannappuloita.