Täällä on ollut hiljaista. Vettä sataa päivittäin, juoksumatto rullaa ja Nelosen sivuilta näkee kuinka Kerho murjoo vastustajan toisensa jälkeen jäänrakoon. Poltin selkänahkani viikonloppuna uimahommissa. Liverpoolissa vaihtoivat lentokentän "Above us only Sky"-kyltin "Below us only West Ham":ksi *läppä*. Eilen tein makaroonilaatikkoa, kasvisliemeen.

Täkäläinen hallitus pysäytti tulliin erän ugandalaisen kirjailijan kirjoja. Oli ketku painattanut ne Englannissa. Opuksissa oli juttua kaikesta siitä, mitä Museveni on tehnyt pieleen/vastoin lupauksiaan. Ei sovi markkinoille sellainen teos puoli vuotta ennen vaaleja.

Eli kyllä täällä kontrolli pelaa. Pari kertaa on tullut mieleen että kukahan tää taksikuski oikeastaan onkaan kun niin innolla laskee kyydin hintaa alaspäin ja kyselee kovasti mzungun mielipiteitä Ugandasta... Kaikille näille olen sanonut että "mukavampi mesta kuin Malawi, tykkään enemmän".

Aaahhhh, Malawi. Firmalta oli tullut tilastoja Firman työntekijöihin kohdistuneista rikoksista eteläisen Afrikan alueella. Hip hei! Onpahan maailmassa edes yksi lista jolla Malawi on ykkösenä. Siis Zimbabwen ja muiden laatuvaltioiden edellä. Angolan tiedot puuttuivat, mutta epäilisin niiden olevan -2, länsiluode 5, puolipilvistä hyvä näkyvyys.

Takaisin Ugandaan. Nakaserossa kylän keskustassa oli nuoriso sunnuntaina ottanut haltuunsa yhden moskeijan koskapa huhun mukaan paikan imaami olisi ollut valmis myymään tontin liikerakennuksille. Poliisia, armeijaa ja kyynelkaasua tarvittiin. Kampalassa on välillä väriä kadulla.

Täällä kadut ovat muuten huomattavasti huonommassa kondiksessa kuin Lilongwessa. Paikka paikoin näkee sellaisia normi-juoksuhaudan levyisiä ja syvyisiä railoja. Eli Pajero tulee tarpeeseen jahka se rajalta suhteellisen kohta saadaan. TIN-nummero on jo. Anyway, tie-ja työministeriö käy nyt sotaa Kampalan kunnanhallitusta vastaan noiden kuoppien tiimoilta. Katsokaas kun niiden korjaamista varten on rahaa fikassa vaikka kuinka paljon ja nyt näiden resurssien käyttöoikeudesta kiistellään. Tällä välin kuopat senkun vaan sateiden myötä kasvavat. Musta tää on jotenkin jännä tilanne, sillä mitäs väliä sillä on mikä momentti ne rahat tienparannukseen käyttää koska tokihan ne massit kuluvat kaikki niiden kuoppien peittämiseen ja asfaltin laskemiseen, eiks jeh?

U:n uusi paras lelu on Skype. "Mummu mummu mummu". Aina pitäisi soittaa ja katsoa kuvaa. Sitten kun soitetaan niin yleensä likka hipsii omiin hommiinsa kuudessa sekunnissa.

Jaaha, ESPN WSH-BOS. Siellä oli jo myllykin. Pitänee tarkistaa...