Ihmisia tuli tapailtua viikonloppuna. Perjantaina menimme kahville hollantilais-pakistanilaisen pariskunnan kanssa. Hauskaa oli. Varsinkin pariskunnan miespuolinen, Pakistanin ilmavoimien entinen entinen havittajalentaja on mielenkiintoinen kaveri. Han erosi armeijasta samana paivana kun sai everstin paperit. Oli pakko, koska everstina han ei olisi enaa saanut lupaa poistua maasta, ja kaverin tarkoituksena oli kuitenkin menna naimisiin tykkaamansa naisen kanssa. Kertoilivat taas uskomattomasta paperirumbasta joka edelsi miehen ulospaasya Pakistanista. Seka Hollanti, Alankomaat etta Pakistan olivat panneet parastaan paperisodassa. Kaveri sanoi etta Pakistanin passi ja sotilasura eivat ole kaikkein parhaat suositukset eurooppalaisille maahanmuuttovirkailijoille. Sanoi itse etta han kylla ymmartaa osittain, mutta etta hieman korpeaa kun aina jokainen epailee etta hanella on CeeNelosta taskut taynna. Maallistunut jamppa on muutenkin, viinia juo ja silleen.

Matkalla kahveelle naimme kuinka Malawissa maalataan kaistaviivoja tiehen. Nii-in. Kasin pensselilla kahdenkympin pytysta... Oli tiemiehilla myos sellainen tyonnettava masiinakin. Samanlainen milla futiskentilla rajat merkitaan. Maalipytty oli nostettu karryn kyytiin. Pontosta valui sitten maali harvelin alaosassa tieta raapivaan sutiin. "Tarred roads. A sign of development." Nain julistaa istuva presidentti joka toisessa kadunkulmassa.

Lauantaina olimme viettamassa sri lankalais-hongkongilais-englantilaisen kuuron Ranelin syntymapaivia. Niita ennen kavimme kuitenkin ostamassa kanan ja sakin maissijauhoa naapureille. Patrickilla oli nimittain 30-vuotissynttarit lauantaina. Ei nahty heita kuin la-aamuna lahjoja viedessamme (hommasin hanelle myos 12-osaisen tyokalusetin. 4 ruuvaria, vasara, mitta, jakari, parit pihdit ja mita siina muuta oli). Olivat vissiin kavereilla juhlimassa. Kana on taalla nimittain jouluaterian veroinen jutska.

Ennen kiinalaisessa ravintolassa pidettyja kalaaseja meinasin myos saada hertslaagin omassa vessassamme. Meinasin menna kaikessa rauhassa Valioliigaliitteen kanssa vahan laskemaan kaapelia. Valmistelevat toimenpiteet oli suoritettu ja avasin ponton kannen. JUMALAUTA! Silmienvaliltaan ainakin metrinen sammakko pyrki ulos meidan masterbedroomin pontosta! Kansi kiinni akkia ja vetoooo-vetoooo-vetoooo! Housut pysyivat kuitenkin puhtaina.

Kiinalaisen parkkipaikalla nain sitten pahimman ylilyonnin ikina puskuritarrojen saralla. "This car is covered with blood of Jesus" Se oli taas mykistava hetki. Synttarit jatkuivat kasinolla, jossa Emppa voitti rapiat sata eukkaa. Videopokerista...

Siinahan tata taas.

 

edit: Ja tekstaria sitten suomipuhelimeen jos noi Kertsin hankintahuhut pitavat paikkansa. "Jos se voisi olla totta..."