G-lohko= Brasilia, Norsunluurannikko, Portugali ja Pohjois-Korea. Ei helppoa yhdelläkään, ja lohko kakkoselle jatkossa vastaan Espanja.

GT= Jin och Toonik. Malawi-gin on oikeasti melko hyvää. Ongelmana viennin suhteen tällä paloviinalla on se, että kaupan hyllyllä jossain flindassa on 0,7 litraa ja toisessa 0,6. Eli pullottamossa lienee vähän toleranssia. Aineen pitoisuus myös saattaa vaihdella 40% ja arviolta 50% voltin välillä. Pitäisi nauttia SoBo:n tonicin kera, mutta Schweppes meni ja lakkautti ko. limpparin valmistuksen.

Grilli= Kutsutaan eteläafrikkalaisittain braaiksi. Toimii hiilillä. Yleistä hupia. Se ei ole kapakka eikä mikään jonka edessä ei kolmemetrinen ritilä sihise täynnä kanavartaita.

Ganja= ks. Hamppu.

Hakkuu= Harrastetaan liian kiivaasti Malawin pusikoissa. Metsänhoito, missä pelaa? On se ihmeellistä että tänne pitää tulla erikseen kertomaan että kaadetun puun tilalle kannattaa istuttaa uusi kun muuten ei uusia puita tule...

Hallitus= Varsinainen pellejengi.

Hamppu= Paikalliset laittavat tätä Malawin Kultaa peltoon sinne tänne maissin sekaan kasvamaan. Samalla lannoitteella katsokaas. Laiton päihde, mutta nobody oikeastaan cares kunhan kulkee vain alle metrisen saunavihdan kanssa kadulla.

Hanhenmaksapallerot= Voit löytää näitä kaupan pakastealtaasta samaan aikaan kun et ko. kaupasta löydä kermaa tai porkkanoita.

Hanskalokero= Caribin seistyä neljä kuukautta= rotanpesä.

Hartaushetki= Minkä tahansa tapahtuman ensimmäiset kymmenen minuuttia. Korostan, minkä tahansa. Futispeli aloitetaan tällä.

Hassuttelu= Tapahtuu nykyään liian harvoin. Kerho perkele!

Hautajaiset= Puunoksia talon kohdalla tiellä. Paljon valkoisiin pukeutunutta possea. Mitä kurkompi kalmo oli eläissään, sitä myöhempään kinkerit venyvät. Näiden takia Malawi menettää vuodessa arviolta 4 miljoonaa työpäivää.

Hautausmaa= Hoitamaton pusikko jossa on pahoja henkiä. Kauttakulku kielletty.

Helle= Pari kuukautta ollut nyt kolmekymppiä. Alkaa riittämään...

Hyttysverkko= Ihan must. Nykyään meillä on 2,5 kertaa 2,5 metrinen neliöverkko, eli ei tarvitse nukkua harso naamalla.

Hyönteismyrkky= Nimeltään Doom.

Härkävankkurit= Meidän arealla on yhdet.

Hävikki= Firmat täällä laskevat kirjanpitoonsa automaattisesti 20%.

 

Siellä olivat tänään kaupungilla sotilaat tulleet Kamuzu Barrackeista bensa-asemille järjestystä valvomaan. Ovat kuulemma nyt "in control". Tarkoittaako se koko maata? Tuskin, mutta mistä näistä tietää. Rauhallista täällä edelleen muuten on, nuo bensa-asemat vaan muistuttavat Saigonia sen kukistumisen hetkellä. Hallitus sanoo että tilanne on hallinnassa, töitä tehdään kellon ympäri että polttoainetta saadaan maahan ja miljoonia litroja on jo matkalla... Kahden viikon päästä mä olen onneksi joulunvietossa kotosalla.