Autoon saatiin vihdosta viimein hommattua uudet gummit alle. Aika slicksit alkoivat edelliset jo olemaan, ja kun ugandalainen Firman kuskien pomo alkaa huomauttelemaan kulutuspinnan vähyydestä alkaa vissiin olemaan aika vaihdolle. Saa nähdä miten Hercules All Terrainit sulavat alle... Pitäisi olla ihan ookoo kiekot. Pirellit olisivat olleet 50 Eukkaa kovemmalla hinnalla per lätty, ja kun ei me nyt kuitenkaan juurikaan muualla kuin tässä kylällä ajeta niin ei ehkä tarvi olla kaikista maastokelpoisinta alla.

Mukulatreffit alkavat kokoontumaan meillä tiistaisin. Hienoa. Sillä lailla ollaan nyt saatu kolmeksi päiväksi viikossa kerho pyörimään ja sehän jo riittääkin. Niinpä piti tänään sitten käydä entraamassa myös taidekasvatusmateriaalia (eli paperia, Sakuroita ja vesivärejä). Samalla matkaan tarttui myös:

Darth Karamojong toivottaa lukijakunnalle hyvää viikonloppua sekä antoisaa ja menestyksekästä elämää.

Edittinä: Unohdin mainita että sitä oli mellakkaa ja sen oheistuotteena poliisia tuossa puolen kilsan päässä. On osa tuossa naapurissa olevan kauppakorkean opiskelijoista lakossa. En tiedä miksi. Vissiin niitä ei ole opetettu tai jotain.

Minä vaan sitä että mitenkäs semmoinen lakkoon ryhtyy joka koskaan ei mitään ole tehnytkään? Ynnä muita Anttoita. Meinaan että omiin muroihinsahan opiskelija lakkoilulla kusee. Niin se niin sinun niin kuin minunkin ja muitten Preetien kanssa. Siellä ja täällä.