Ja komeasti liikkuivat lanteet.

Mzuzu-Nkhata Bay tourista on selvitty hengissä. Perjantaina oltiin edellisessä yötä. Niin oli kuin olisi keski-Suomessa ajellut. Mäntymetsää piisasi Viphyan ylängöllä. Tämä pariin kertaan autossa kait mainittiinkin. En ole asiasta ihan varma, koskapa korjaamon pojat ovat laakeria takapyörään vaihtaessaan saaneet aikaan ihan uuden äänen, joka täytti välin korvien aina kun nopeus nousi yli kuudenkympin. Tänään menen korjaamolle taas vähän kyselemään...

Nkhata Bayssa oltiin sitten pari yötä. Mayoka village-lodgessa. Meinasi henkilöauton kuljettajalle tulla hiki kun näin millainen tie paikkaan johti. Tai siis eihän se kivikossa ajaminen mitään mutta se mutavelli. Ravan ja perkeleiden lentäessä iljanteista kuitenkin selvittiin. Se on se sadekausi semmoinen.

Kaikki reissuhenkiset reppumatkaajat, nyt tarkkana: Suosittelen paikkaa lämpimästi. Kaikki muut: menettelihän se, brittiteinien ja humalaisten lodgenpitäjien näkeminen meinaan. Tulipahan ainakin rappustreeniä vedettyä. Paikka nimittäin oli rakennettu rinteeseen, ja päästäkseen mihin vaan oli aina tampattava porras jos toinenkin. Ihan mesta paikka kuitenkin, jos ei ole gravidina.

Seurue oli mukavaa ja hupaisaa. "Aisgekyyhlter bommelunder, bommelunder aisgekyyhlt...", eli otetaan yksi halpa viskishotti sekä limeviipale. Limeviipaleelle tehdään raita kahvinpuruista ja toinen sokerista. Taitetaan puoliskot päällekäin. Shotti naamaan, haudotaan kielellä hetken. Sitten imetään limeä siten ettei saada puruja suuhun. Ihan toimiva konsepti. Tämän jälkeen pidetään huoli ettei jäädä baariin riekkumaan kolmeksi tunniksi valomerkin jälkeen yhtä viinipulloa jakaen. En jäänyt, mutta lahjoitin kyllä ko. flindan.

Eipäs nyt tähän hätään muuta kun pitää lähteä neuvonpitoon sijaistamisen tiimoilta. Ja ei, ei ole tullut tekstiviestiä läpi tännepäin. Jostain syystä Celtel/uggabukka teleoperaattori ei enää hyväksy Soneran korttia verkkoonsa. Joten suomipuhelin on ikäänkuin kaputt. Informaatiovirtaa tekstarien muodossa esim. äippäyspakkauksen mahdollisesta saapumisesta voidaan lähettää kuitenkin Malawimobiiliin.