Sitä ollaan tänään sitten taas pitkästä aikaa single malt... eikun daddynä. E. joutui lähtemään Mbararaan kurkistelemaan että tapahtuuko siellä mitään? Oli kuulemma Ugandan koululaisten yleisurheilumestaruus kilpailuiden määrä alkaa eilen ja mitään ei ollut kuulunut. Näinköhän siellä pojat ovat ottaneet ohjelmapäälliköltä muutaman sata miljoonaa ja tehneet viihdettä? We'll see.

Sitten tuli hassu asia pohdittavaksi. Sana "hassu" pitäisi olla vissiin kyllä hipsuissa.

Pitäisikö U:lle laittaa reiät korviin? Ja ei, tämä ei ole vitsi.

Se on meinaan semmoinen juttu, että lapsi jolla on korva(t) rei'itetty eli verta on jo vuodatettu, ei kelpaa enää uhriksi. Tässäpä syy sille, että aika monella pikkumiekkosella täällä on toinessa korvassa koru.

Prossy tosin sanoi, että U:n ihonväri ja tausta suojaa aika paljon. Ei ole voimakasta magiaa luvassa mzungun verestä. Ja ihan tosissaan ei tällä meidän seudulla riski lapsikaappaukseen on muutenkin aikas mitätön. Mutta just in case.

Taloa mietitään vieläkin. Hollantilainen vuokraaja kun haluaisi puolen vuoden edestä rahaa heti mulle kaikki tänne nyt ja kuulemma on ihan jonossa jo seuraavakin vuokralainen. Juu juu. Ei kai me kahta taloa kahta kuukautta päällekkäin aleta pitämään. Pitäisi tehdä soppari Vapulta alkaen kuulemma. Mää vaan sitäkin, että kaikkia niitä korjauksia (jotka vuokraaja oli kyllä halukas toteuttamaan) ei kyllä tässä ajassa keritä tekemään. Olisi kyllä hyvä business ostaa täältä torppa ja pistää vuokralle. Öljyfirmat makselevat silmää räpäyttämättä 7k taalaa vähän isommasta kämpästä...

Nyt kaalisopan tekoon.