Plus 27 astetta, ilmakosteus huomattava. Sitä on elimistö taas ihmeissään vähän aikaa säätyypin pikkupikku muutoksen vuoksi. Semmoinen kuudenkymmenen celsiuksen erohan tässä tuli taas totuteltavaksi.

Eilen käytiin suoraan kentältä hakemassa meidän auto Firman parkkikselta (Jaappanin Daisuke oli tullut sovitusti meitä vastaan Mirai-pojunsa kanssa), ja viimeisessä ylämäessä ennen meille kääntymistä meinasin jyräyttää tietä ylittävän kilpikonnan päälle. Että tervetuloa vaan.

Loma oli ja meni, lähinnä räkiessä ja niistäessä. Meikäläisen kämpän vuokralainenkin vaihtui, joten pääsin katsomaan ihan omaa kotiakin puoleksi tunniksi. Ihan tuli tippa silmään omassa vessassa käydessä. Nyt asuntoa hallinnoi leiskoja vääntävä nuori ATK-ihminen, toivottavasti ihmisiksi.

Sen verran oli julmaa keliä kotopuolessa etten viitsinyt hiihdollekaan vaivautua kuin kerran. Tämähän tapahtui tuossa joulun välipäivinä, joten voin sanoa että hiihdin viime vuonna kaksi kertaa. Kiitosta kaikille kiitoksen anasaitseville osapuolille. Sen mä kyllä sanon vielä kerran, että jostain syystä kotilomilla meikäläinen saisi kääntää postinsa kolmostielle. Voisin aina Roosasta käydä hakemassa karhukirjeet.

Tämänkertainen lentomatkustelu alkoi oikein lupaavasti. Kuuluttelivat Seutulassa että Rooman lento myöhästyy, arvoisat matkustajat ovat hyvät ja käyvät hajeskelemassa ateriakorttia tiskintädiltä. Yleensähän tällainen ennakoi jotain tosi kivaa... Tällä kertaa päästiin vain parin tunnin venailulla, mikä merkitsi sitä ettei me myöhästyttykään Roomassa Addiksen koneesta. Vauvakoppaahan meille ei luonnollisestikaan varauksesta huolimatta kuulunut (ei sitä kyllä kuulunut kenellekään muullekaan sillä lennolla. Oli etiopialaisella sen verran vanhaa kalustoa ilmojen teillä ettei optionseihin sen koneen valmistuessa kuuluneet lapsimatkustajat. Olin näkevinäni koneessa vielä paikat taka-ampujalle ja muille Battler Brittoneille), joten U sylissä oli meidän matkustaminen.

Mutta mitäs näistä. Kaikki kamat tulivat perille ja hengissä ollaan. Talo on pystyssä, koirat hengissä, bensaa saa ja neljän maissa Malawin Liekit alkavat oman urakkansa tämän mantereen sisäisissä potkupallo- ja ammuntakisoissa. Koulutusasiaa aletaan selvittämään lisää huomenna, tai siis oikeastaan kerrotaan Patrickille että mille koululle olisi järkevintä sijoittaa teidän 1236 euroanne. Kuvia koulusta ja koululaisesta luvassa asioiden selvitessä.

Vähän on ulalla oleva fiilinki. Tuo jokapuolella oleva vihreys iskee kajuuttaan jotenkin ihan erilailla lumierämaan jälkeen. Eli vielä ei ole oikein muuta sanottavaa täältä kuin että paikalla ollaan.