"Dear All,

Are there other people out there who also get hassled with unwanted phonecalls?
I have been called by three specific unknown numbers over the last two weeks, sometimes up to ten times per hour. I have received now more than 100 of such calls.
Of course they are all flashes. When I initially call back, it is always a unknown person I cannot communicate with in English, and it may even be the same person who uses three different cellphone numbers.
Does any one have any clue on why this may happen? What can possibly be the benefit for the caller?
And more importantly, how I may stop it? Is there any way to block certain numbers from coming in?

Thanks for your feedback"

Tämmöisen löysin Lilongwen mzungu chatti-listalta. Varsinkin nuo lopun kysymykset alkoivat vähän naurattamaan. Niihin mulla olisi jokunen vastausehdotelmakin, mutta ne saattaisivat mennä kieli poskessa pääministerin isukin linjoille. Joten annanpa olla.

On kiva olla kuumeessa. Silloin pääsee yöllä takaisin armeijaan. Unissaan meinaan. Ei auttanut tälläkään kertaa vaikka kuinka näytin sotilaspassia, joten taas tuli lähdettyä AWOL kun mitta tuli täyteen. Mikä siis tapahtui aika nopeasti.

Se Freudista ja Jungista. Marx ja Engels eivät kerinneet paikalle. Olivat kuulemma Myllykoskella kuuntelemassa Johnny Cashia.

Emppa kävi Sähkötalolla yrittämässä josko hälle myytäisiin sähkökredittejä. Ei myyty. Syy tähän oli se, että sen counterin myyjä, jolla tätä pre paid-magetsia myydään, oli tänään pois töistä. Kukaan muuhan sitä tietokone&printteri-yhdistelmää ei pystynyt hoitamaan. "Massa, me ei nyt voida kaivaa tänään tätä ojaa. Joe Banana, jonka piti kaivaa seuraava viisimetrinen on katsomassa sen sairasta mummoa. Joe tulee takasin töihin ylihuomenna. Sitten me taas jatketaan."