Eli kaikkien viime aikoina tapahtuneiden shaittien yli on vissiin sitten päästy. Jos nyt tökkimällä jotain tökkii niin olishan viikonloppuun toki kuulunut yksi pilkku, mutta mitäs pienistä. Naapuria kuonoon sitten kotipesässä. Ja sori, tää tosiaankin oli urheilua.

Ruohonleikkuri hyrisee pihalla ja Patrick osaa käyttää sitä. Kyllä Paddyä ekaksi tietysti jännitti koneviikatteeseen tarttua, mutta siitä se lähti kun vähän potki. Heinä olikin jo melkolailla pitkää, joten poloisella on ollut siinä kyllä työntelemistä. Täytyy palkita jannua pienellä bonuksella. Se nimittäin oli paikannut oma-aloitteisesti ylijääneellä sementillä meidän pihatien kuopat (no, kyllä mä siitä vähän vihjaisin) ja tukkinut rottien kulkureitit piipun vierestä.

Koirien kanssa käytiin eilen pitkästä aikaa lenkillä koska olosuhteet sen sallivat. Eli juoksut on juostu eikä vettäkään satanut. Tytöt käyttäytyivät remmissä erinomaisesti. Päästiin jopa ohitse muutamasta ennen vanhaan aivan varmasta tappelun paikastakin.

Onhan tässä toki pikku huoli tänäänkin kun on tuo jaakkokaivo talossa aikas täynnä. Keskiviikolle on mahdollista saada shitecannonia pihaan imemään sitä sykkivää massaa pois. Eli täytynee siihen asti muuttaa vaan kylmästi kansantuotosta lihaksi.

Koleracount oli viimeviikolla jotain rapia 700. 20 on viety lankulla Rapamäkeen. Kaikki Lilongwessa, eli lehtien mukaan ympäri maata.

Jaa juu vielä: Jos "nestemäisen pesuaineen" pullossa lukee "Bleach", sillä ei kannata erehdyksessä pestä meikäläisen ruskeita sammarisorsseja. Niistä tulee aika ronkpukit siinä käsittelyssä. Tämä noin niinkuin rakkaalle vaimolle tiedoksi annetaan. ;-)