kenya-normal.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=J5Ay_6kdvE0

 

Lienee tullut noista selväksi kantani.

Meillä nuo rasismin uhrien keppostelut ovat näkyneet mm. siinä, että koulun portilla partioi tätä nykyä kolme poliisia. Vain pistoolit ovat näkyvissä mutta kyllä se 7.62 siellä liepeillä myös on. Eihän se poista avoimen taka-aidan ongelmaa (siellä on kanaverkon takana suo.) Ja kaikki foliohattua tarjoavat voivat ottaa sitten yhteyttä Kampalan Jenkkien, Brittien, EU:n tms. Roswellin kattila-organisaatioihin. Paikallisen kaupan portilla on tätä nykyä tuimailmeinen fasistisikapoliisi, jolla on myös kalashnikov osoittamassa asiakkaan pernaa. Mzungunkin reppu katsotaan. Ja mzungu ei pistä yhtään vastaan.

Mutta uhrejahan ne harhautuneet 1,5-polven nuoret toki ovat jotka näitä pikku episodeja järjestävät. Viattomia pulmusia, yhteisönsä kera. Rasismi ajaa itsensä toteutukseen. Tai klaani.

Joo. Ei ne kaikki ole. Suurin osa ei ole. Riittävän iso osa kuitenkin tuntuu olevan. Ja ne nauraa just nyt. Just sulle koska mä olen sun mielestä foliopipo.

Miksi muuten Afrikassakaan kukaan ei tunnu tykkäävän siitä yhdestä possesta? Mun muslimikollegoillakin on ihan perusteettomia ennakkoluuloja tätä ryhmää kohtaan...

Jos luette uhrilistaa niin me tunnettiin se perulainen lekuri. Ja hänen osumaa saanut 13-vuotias tyttärensä. Menkää kertomaan sille likalle (joka oli tosin 8-vuotias kun sen viimeksi näin) että... Juanin mä muistan aina bailaavan Firman family daynä sombrero päässä ja k*llin paksuinen sikari suussa. 165 senttiä & 120 kiloa latino anteeksipyytelemistä oli se mies.

Ei tuumaakaan periksi.

edit: Olihan se vähän kiihkomielinen vuodatus taas. Kun koitan kuitenkin vaan tässä kertoa subjektiivisistä fiiliksistä about tämä Afrikassa asuminen. Onneksi voin luottaa, lehtiä lukemalla, siihen että mikään tämänkaltainen ei ole pesiytynyt rakkaaseen koti-Suomeeni.

Rajoittamaton luonnonvoima vai politiikkaa?