Paivan epistolana on kylpyammeen ylistys. Talossa katsokaas kun on kaksi paljua.

Ikuna ei kampassani ole ollut kylpyammetta. Tai siis sen jalkeen kun pienena poikana isin ja aidin Saab jatti kerrostalon pihamaan olessani viela aivan napataata. Eipa siitakaan ammeesta ole muita muistikuvia kuin keltainen muoviankka seka tarina kuinka silloinen mayrakoiramme oli piiloutunut uutena vuotena ammeen pohjalle pommisuojaan. Kepeet mullat vaan Papille.

Tanaan taytin toista kertaa tuon upean laitoksen. On duha viela baadda, ja oletettuja lihaksia vahan sarkee. Nappasin asperiinin ja menin lillumaan.

Voi pojat etta teki eetvarttia. Nena aukesi ja kolotus kaikkosi kuin sukupuolitauti siita eraasta helsinkilaisesta kaupunginosasta.

Mitaan ihan ihmeellista ei ole tapahtunut, paitsi etta Emppa meinasi jyrayttaa eilen illalla autolla meidan toisen yovahdin koiven yli. Oli sahkokatko, ja kaverilla oli vahan liian hyva camouflage siina pimealla portilla. Normaalisti vartijat porttia avatessaan menevat portin taakse auton tullessa sisaan, mutta nyt tama jai portin ja uoton valimaastoon hengaamaan. Vahan sita taisi peililla osuakin. Siis siihen nukkumattiin (oli eilenkin sikeilla kun vaimo toimitti niille iltateeta. Tekisi mieli ilmoittaa asiasta vartijafirmaan, mutta ei oikein viitsisi koska kengan kuva olisi vartijan takamuksessa het'sillaan. Unet eivat sinansa haittaa, koska se on jaanyt fakkiin vain meidan hereilla ollessa. Oletetaan siis hyvina ihmisina, etta meidan nukkuessamme se vaanii tontillamme kuin vuoriston puuma kaikkia lepakoita pienempia trespassereita. Joo...). Mua vahan nauratti kummankin osapuolen touhut kun selvisi ettei pahempia sattunut. No, vartijakaksikko sai samalla lampimia ransuja kun meilta jai burgeriaterioista syomatta laatikollinen. Varsinkin nuorempi guard oli innoissaan. Taalla ei saa muuten ketsaa frieseihin hampurilaisen yhteydessa. Pitka miinus!

Tanaan annoin tyhjat pullot ruokakomerosta sisakeijukaiselle (ei niita ollut ihan niin paljon kuin Rethymnonin apartomentoksen parvekkeella kurssimatkalla). Niista saa 25 Malawin rahaa kipaleesta. Jessus etta oli plikka mielissaan. Se oli taas kuukausipalkkaan yht'akkia 10 prossan korotus.

Mitaan hajua ei ole mita viikonloppuna tehdaan. Paitsi etta sunnuntaina lahdetaan viideksi paivaksi malawilaiseen kulttuuriin tutustumisen kurssille.