Nyt pitää sitten antaa kivikylälle kiitostakin. Aina ennen on the Karin näkemisestä joutunut sen femman maksamaan. Nyt ei joutunut.

Menin siis luvan kanssa katsastamaan/takapäivystämään Nokian suuren pojan nykykunnon savuttomaan (on se saatana että tämä fasistinen tupakkavastaisuus vie kirjoittajalta kliseetkin pesästä. Suunnattoman paljon toimivamman konnotaation olisi luonut se vanha kunnon savuinen) rock-henkiseen kuppilaan. Onhan se kova. Kuulemma huomenna puskee ulos 54. pitkäsoitto, mutta "tuskin hän siitäkään platinaa tulee pokkaamaan."

Se siitä. Miinuksen taiteilijalle annan kuitenkin yleisön joukosta vienosti kajahtaneen (encorevaiheessa siis) "Miten olis toi ÄMY?" pyynnön sivuuttamisesta. Onkohan se sittenkin diiva?

Silmiklaseja käytiin tänään kanssa bongaamassa. Näköjään se on kilpailu joka tekee pienen kuluttajan arjesta silloin tällöin paaaljon mukavampaa. Puolella hintaa siitä mitä Kuninkaiden Laakson Instru vaati meikän yksistä laseista sai kahdet. Ja shadesit vahvuuksilla vielä tykö.

Lennon elää!