http://www.youtube.com/watch?v=j-vUpXEWpUs

Miten mä kertoisin tämänkin etten kuullostaisi rasistilta? Olemalla kertomatta vissiin.

Mun luokka-avustajani lähti keskiviikkona kesken päivää himaan. Määrittele luokka-avustaja... Luokkakohtainenhenkilökohtainenkoulunkäyntiavustaja jolla on oikeasti koulutusta.Hän on näes kolmen muksun äiti. Nuorimmat kaksoset ovat kahdeksan kuukautta.

Ugandalainen palkkaa heti kynnelle kyetessään kokin, maidin, autonkuljettajan sekä erinäisen määrän lastenhoitajia. Näille kaksosille oli kanssa palkattu hoitaja. Hoitaja oli, varoituksista huolimatta, pakannut kaksoset kuistille keinutuoliin. Kais jo arvaatte?

Toinen nenälleen rapia metristä tantereeseen. Lopputulos oli onneksi vaan kuhmu. Tätähän ei nanny tiennyt tapauksen sattuessa. Niinpä looginen vaihtoehto oli lastenhoitajalle ollut pakata kamansa ja lähteä saman tien. Jättäen siis maassa makaavan lapsen paikkaan josta kokki oli muksun löytänyt.

Ja ei. Ei ole yksittäistapaus. Niin että tässä liikkuvia taakse vetelen ja muutenkin muurilla valppaana koko ajan tepastelen. Villeistä ei ikinä tiärä...

Muuta: Jos AC/DC (THUNDER!) + dysleksia vetää "spellingeistä" 6/14 (ei-foneettinen kieli, täytyy opetella kaikkien "patternien" kautta,neljä hiljaista eetä puuttui sanoista) ja päässälaskuista 5/10 (luokan keskiarvon ollessa 6/10) niin tokihan se on loogista äidin tulla sanomaan taas että "eriyttämistä pitää saada mutta ei saa kuitenkaan koska sitten poika taas huomaa ettei se osaakaan näitä ja se on erilainen..." Huoh ja Tusker.

Eipä sillä. Meidän U on tyhmäillyt koulussa I:n kanssa. I. on vanha tuttu, puoli vuotta vanhempi britti tyttö. Ihan herttainen ja silleen mutta merkit ex-pat brattiin ovat ilmassa. Tämä siis vanhempiaan katsoessa.

Sattuivat samaan päiväkotiryhmään. I:llä on puolellaan 1/2 vuotta sekä kieli. Kera dominantin persoonallisuuden. Tämä on johtanut siihen, että U. ei ole osannut sanoa "ei" tyhmäilyille, huolimatta kotona nätisti käydyistä kehityskeskusteluista. Mä kun saan kuitenkin raportin päivästä joka iltapäivä munkin ja kahvikupin yli...

Mielenkiintoista kuinka 3,5-vuotias osaa kertoa kuinka "ne teki tuhmia" ja kuinka "siihen pitää sanoa don't do that and you are not my boss."

Loppuun naimisiin menneelle serkkumiehelle. Sori, pääse en paikalle nuori padawan:

http://www.youtube.com/watch?v=gEtG0LcOn9Q

Teen siis nyt: *. Toivon teille mielenkiintoista yhteiseloa.