Aamu alkoi aalla. Sitten leikkasin peukalosta mojovan palan pois, revin kiukuspäissäni laastaripakettia auki yhdellä kädellä, teippailin itseni sideharsolla ja jessellä, valvoin puuron syönnin, heitin kaksikon tarhaan ja oistuin parturiin.

Miksi yksittäispakatut laastarit on pakattu niin, että ihminen joka niitä tarvitsee kipeästi, ei pysty asettamaan sidetarvetta nopeasti itse paikalleen? Ymmärrän kyllä hygienia/steriilisyyt mutta jotain rajaa! Note to self: Metrilaastaria seuraavalta kerralta kuusitoista yksikköä matkalaukkuun.

Muuta: Kuten valistunut lukija varmaan tietää, pidettiin täällä vaaleja jokin aika takaperin. Siellähän sama show on edessä, ja kuten eräs sudeetti-hämptonlainen palstakuuluisuus asian esitti:"Keväthän se sieltä on tulossa kun tienvarsilla narsistit alkavat kukkia".

Eli vaalimainoksista nyt.

Niitähän suojasi vaalien aikaan poliisi. Ehdokkaiden kuvia (varsinkin hallituspuolueen) ei parannut mennä repimään alas. Ei edes siinä tapauksessa jos mainos oli liisteröity oman talosi etuoveen, ikkunaan tahi muuhun yksityisomaisuuteen. Sellaisesta terrorismista pääsi linnaan.

Nyt, sadekauden alettua, alkavat nuo miljoonat äijänpäät ympäri maata pikkuisen haalistua, repeillä ja olla muutenkin todellisia silmäniloja.

Niinpä eräänkin paikallisen omakotiasujan mitta oli tullut täyteen, ja hän oli päivännäöllä alkanut rapsuttelemaan omaa taloaan ja aitaansa puhtaaksi tuosta paperijätteestä. Paha virhe, varsinkin kun ne kuvat olivat olleet mr. president Musevenin pärstiä. Ohi ajanut poliisihan oli nimittäin siitä paikasta tullut ja lyönyt hilut ranteisiin ja nyt ukolla on taskussaan iso sakko ja syyte vaalirauhan rikkomisesta. Puolitoista kuukautta vaalien jälkeen.

En aina voi sua ymmärtää...